Lelia_Lelius parašė:
https://youtu.be/xkUWcrMFIN8 Cia tas 2in1, bet jus dar perklauskit ar tikrai sitas nes kiti ir toki kaip mano vadina 2in1
Aciu labai!
O kuri dalis jums sportinuko nepatinka? Ar kad vaziuokle ta pati, ar vaikui sedet nepatogu?
Lelia_Lelius parašė:
https://youtu.be/xkUWcrMFIN8 Cia tas 2in1, bet jus dar perklauskit ar tikrai sitas nes kiti ir toki kaip mano vadina 2in1
Aciu labai!
O kuri dalis jums sportinuko nepatinka? Ar kad vaziuokle ta pati, ar vaikui sedet nepatogu?
Lelia_Lelius parašė:
https://youtu.be/xkUWcrMFIN8
Man irgi tas labiausiai neaisku, del to, kad pirmam variante vaiko uzpakalis visada zemiau, pilnai neissitiesia kaip suprantu. Neatrodo labai patogiai. O pasiulymas butent toks kaip to pilko vezimo video.
Mamamanana parašė:
Man irgi tas labiausiai neaisku, del to, kad pirmam variante vaiko uzpakalis visada zemiau, pilnai neissitiesia kaip suprantu. Neatrodo labai patogiai. O pasiulymas…
Nu tas islenkimas kaip sako kad ergonomiskas, bet mes kai labai daug lauke budavom beveik visus dienos miegus miegojo vezime tai norejau kad miegotu issitiesus. Kai liko vienas miegas pietu jis trukdavo kartais tris valandas tai man atrodo smagiau tiesiai gulet (issitiesia visiskai tiesiai), negu su Tom pakeltom kojom ir ant sono pasisukt negali 🙂
Bet zinau ne viena vaika kuriem sportines dalies neprireike, jie ten tiesiog nesedi 🤷♀️
Cherry. parašė:
Ar yra cia nestukiu, kurios labai lieknos ir visalaik pries nestuma nesvere net 50kg? Norejau paklaust, ypac tu, kurios jau turi vaikuciu, kaip sekesi gimdyti? As p…
Svėriau prieš nėštumą 52kg. Nėštumo metu priaugau ~20kg, nemanau, kad kažkokią įtaką turi smulkumas. Gal daugiau Jūsų fizinis pasirengimas? P.S. Mane kirpo.
Judesiukus jaučiu, kas dieną vis daugiau 😍 bet labai žemai pas mane lelius, kartais taip duoda kad net matosi 💞 vyras pajuto ne kartą, uztaikė momentą 🤣 o šeip tai uždeda ranka ir viskas 🤣🤣🤣 lyties dar nežinom pirmadienį echo 🤗🤰💞 labai laukiu, sesė tai labai nori brolio 🙈 nes sakė mama jau princesė namie yra dabar reik princo 🤣
Dėl pykinimo dar vis tęsiasi tas maratonas nuo pat pradžios 🤭 viena diena geriau kita prasčiau, bet išgyvenama 😁
Dėl pagalvės irgi svarstau 🤷♀️🤔 ir neapsisprendžiu pirkt ar ne pirkt nors maitinimui labai patogu būtų su ja
O pas mus aplink visi kaip tik jau klausdavo kada turėsit antra 😁 tik va nelabai kam sakom vos keli žmonės žino ir tai šeima ir pora draugių 😁 buvusios kursiokes kurių tik kelios nes nėjo nuslėpti 😁 tai visi labai džiaugiasi. O taip net kaimynai nežino aplink bus visiems siurprizas, aš kaip mėgėja visada arba labai aptemptus arba begalo plačius rūbus nešioti tai gera maskuotė 😁
Tos kurios magni geria,kiem mg geriate i diena?
Man daznai pakieteja pilvas,ypac nakty atsikeliu su gumbu,po toleto nebuna arba poza pakeitus. Cia sunerimti ar ne?ne kiekviena nakty buna,nusipirkau magnio daktare sake pagerti bet vaistininke dave mazesne doze 295,7mg, o kokia doze leistina.?
Galvoju gal man cia jo per mazai,tai pagert didesne doze kad nebutu tu gumbu nakty, kiek mg jus geriate.?
Saulyna. parašė:
Tos kurios magni geria,kiem mg geriate i diena?
Man daznai pakieteja pilvas,ypac nakty atsikeliu su gumbu,po toleto nebuna arba po…
O tai tie gumbai kaip jus sakot gali but ir mazylis toje vietoje isitaises.
As geriu 295,7 mg/5g
K25D parašė:
O tai tie gumbai kaip jus sakot gali but ir mazylis toje vietoje isitaises.
As geriu 295,7 mg/5g
Nu toks guzas kietas pasidaro nezinau kaip pavadinti,diena nebuna taip.. dazniausiai nakty bet iskart prabudus begu i toleta,tai arba del slapimo arba gali vuti taip kip jus sakot vaikas, sakiau gydytojai ji nieko neakcentavo kad cia blogai,sake pagerti magni kad gimda nespazmuotu..
Saulyna. parašė:
Nu toks guzas kietas pasidaro nezinau kaip pavadinti,diena nebuna taip.. dazniausiai nakty bet iskart prabudus begu i toleta,tai arba del slapimo arba gali vuti tai…
Bet kaip įdomiai,mano gydytoja tai magnio man nerekomendavo išvis gerti. Sakė pasenusi rekomendacija. O visom žiūriu tą magnį akcentuoja