Clarabella parašė:
Bet kaip įdomiai,mano gydytoja tai magnio man nerekomendavo išvis gerti. Sakė pasenusi rekomendacija. O visom žiūriu tą magnį akcentuoja![]()
Mano gydytoja irgi taip pat sako.
Clarabella parašė:
Bet kaip įdomiai,mano gydytoja tai magnio man nerekomendavo išvis gerti. Sakė pasenusi rekomendacija. O visom žiūriu tą magnį akcentuoja![]()
Mano gydytoja irgi taip pat sako.
Clarabella parašė:
O mano gyd.,rekomendavo magni pagert ir as geriu kas vakara,pastebejau,jei kokie pamaudimai man visai gerai ;)
Clarabella parašė:
Aš tai pati pradėjau gerti, nes raiščius traukė labai, tai tikrai pagerėjo, o gine sakė galima profilaktiškai pagert, blogiau nebus
Clarabella parašė:
Na idomu 🤔🤔🤔 mano gydytoja sake retas atvejis kad kuriai nesciajai nera magnio trukumo, man patare pagerti mg kas 3 diena. Bet jau kelinta naktis prabundu su blauzdu lyg skausmu lyg mėšlungis noretu traukti, tai db keleta dienu is eiles geriu magni, ziuresiu ar pageres.
Saulyna. parašė:
Tos kurios magni geria,kiem mg geriate i diena?
Man daznai pakieteja pilvas,ypac nakty atsikeliu su gumbu,po toleto nebuna arba po…
Sveikos, as siandien kalbejau su gydytoja. Mam patare savaite pagerti magnio miltelius 400. Nes man guziukas, vis pasirodo nuo panasiai 18 sav, darbar 21+3. Visada toje pacioje desineje puseje. Ir ne tik nakti issoksta, bet ir dienomis jauciau kartas nuo karto kietuma. Tikiuosi magnis pades.
Aciu, kad pasisaket del svorio ir gimdymo. Taigi taip, cia jau kaip bus lemta taip bus o del tu visu pilvo sukietejimu ir issokanciu gumbu, tai man irgi taip buvo dvi-tris dienas, bet tada isgeriau pora dienu magnio 400 ir va jau antra diena nebera kietejimo ir gumbu. Tai manau magnis tikrai padeda, gal nereik kiekviena diena gerti, bet bent jau kas antra ar kas trecia diena manau nieko tokio. Man pati gine irgi sake, kad jei spazmuos, trauks pilva tai pagerti magnio.
Svajonėspildosi parašė:
O mano gyd.,rekomendavo magni pagert ir as geriu kas vakara,pastebejau,jei kokie pamaudimai man visai gerai ;)
Man taip pat rekomendavo ir keleta kartu dariausi magnio, kalio, kalcio tyrimus, kad sekti, tai visada magnis ir kalis budavo i mazaja puse... pagerus magnio geriau miegu ir jokie spazmai nekamuoja. Jei padarau didesnes pertraukas pradedu jausti ir smazmiukis ir kietesni pilva...siaip mikro elementai issivalo su slapimu tai nesijaudinu del kazkokiu perdozavimu... Juolab kai dariau tyrimus kas menesi, pusantro menesio, kad sekti. Viena menesi vartojau taip kas antra, kas trecia diena tai po menesio rode, kad magnis ir kalis dar labiau nukrite...,o kita kart vartojau virs menesio kiekviena diena ir tyrimai rode normas, bet i mazesne puse. Man tiek ginekologe, tiek seimos daktare rekomendavo
Asterina parašė:
Sveiki. Nupirkome YappyMove supamąją. Rekomendavo ne tik konsultantas, bet ir kelios draugės, kurios jau turi vaikučių. Aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių. Mes suriz…
Vakar apvaziavau keleta parduotuviu ir patikrinau ar patinka man yappymove lovyte tai zinokit nei man, nei vyrui klausimu nebebuvo ir vakar pirkom ja is yappykids lt 😊👍🏻 ačiū labai už rekomendacijas 😊
Lunna. parašė:
Vakar apvaziavau keleta parduotuviu ir patikrinau ar patinka man yappymove lovyte tai zinokit nei man, nei vyrui klausimu nebebuvo ir vakar pirkom ja is yappykids l…
Sveikinu įsigijus patinkantį daiktą. Gyvai apžiūrėjus nekilo klausimų ir mums