Sveikos. Kalbejote apie miegą tai aš kol užmiegu vartausi kaip koldūnas jau kuo toliau tuo darosi sunkiau
kalbejote apie skiepus, ar dabar jų daugiau ar kaip yra. Nes pažįstama kai vaikui buvo 4 mėn sakė gavo 5 vienu metu

Cherry. parašė:
Gal kazkuri susiduret su tuo ir galit patarti ka daryti..? Mano nosis beveik nuo pat nestumo pradzios yra kasdien uzgulusi, issausejusi visa gleivine viduj ir nuola…
Jei namie daugiau bunat tai galit isbandyti drekintuva
Mitkė parašė:
Jei namie daugiau bunat tai galit isbandyti drekintuva
Gauna ne 5 skiepus, o penkiavalenti skiepa - t.y nuo 5 skirtingų ligų 1 vakcina
ingarimkute22 parašė:
Sveikos merginos su tokiu klausimu kiek turi buti glikoze per nestuma??
Iki 5,1
Mes skiepysim visais. Pirmi du vaikai irgi skiepyti, plius nuo meningokoko ir ensefalito. Džiaugiuosi, kad ir nio roto bus dabar. Nes kažkaip jį pražioplinom su anais, tai kai sirgo buvo kažkas siaubingo. Mažas sirgo būdamas 8 mėnesių, buvo baisiausia savaitė gyvenime
Bundzule parašė:
As priaugau 6. ₩pirma nestuma tik 7. Tikiuos priaugt ne daug. O valgau viska la noriu 🤭🤔
Oj kaip jums pavydžiu 🙈
Vittt parašė:
Gauna ne 5 skiepus, o penkiavalenti skiepa - t.y nuo 5 skirtingų ligų 1 vakcina![]()
Čia tas MMR?
Pajūrė parašė:
Del mitybos labai daug nekomentavo, toj knygutej produktai nupaisyti ir kaip galima varijuot plius minus, o daugiau tai sake tai, kas ir taip logiska ☺️ Kad jokiu c…
Nepamenu pavadinimo, bet aš Norvegijoje. Tai pradžioj paskyrė tabletės, ir pirmadienį bus matyt, reiks ar ne insulino.
Ar yra kam paruošiamieji sąrėmiai?
Man vis minčių kildavo, kad kažkas panašaus, po kartą vakarais. Bet va šįvakar prie TV gulėjau ir kokią valandą tokiom bangom. Tikrai manau buvo paruošiamieji 🤦🏼♀️ net app parsisiunčiau laiko skaičiavimui. Kažkaip nejuokinga pasidarė tuo metu.. Dabar vėl gerai.
Su pirmu nieko panašaus nebuvo
Rozy parašė:
Oj kaip jums pavydžiu 🙈
Kazon kiek bus 30 sav 😅