nine parašė:
Iškur perkat rūbelius?
Viskas like nuo pirmos, perku zaroj, lindex, hm :), kartais ka nors vinted.
nine parašė:
Iškur perkat rūbelius?
Viskas like nuo pirmos, perku zaroj, lindex, hm :), kartais ka nors vinted.
Rozy parašė:
As ir turbūt prie tų nepopuliarių, bet mes pirksim iš lidlo. Pirmagimiui bandėm lietuviškus pampers firmos dėti tai žiauriai išbėrė ir aplamai jie man labai smirded…
Mes taip pat labai patenkinti Lidlo pampersiukais, nors nuo gimimo naudojom NATY, geros tik brangios, ir sveikesnės aplinkai
Lunna. parašė:
As taip ir galvojau, kad bambute pirma turi sugyti 😊👍🏻 tik idomu ar 2 men kudykiui nebus daugkartines per dideles🤔😄 jos tokios didokos atrodo😊 gal galite pasidalint…
Perpirkau dalį iš kitos mamos Pupkis firmos, o kita dalis iš Ali express. Ten yra knopkytes, tai didinasi mažinasi pagal vaika. Tas pačias naudojam nuo gimimo iki dabar dar ☺️
Mitkė parašė:
Gal galite rekomenduoti skalbikli kudikio drabuziams? Gal kas isbandete Zero Dust?
Domignes mama parašė:
Ačiū 🙌 priežasties kolkas neranda... Nenubėgo. Vaisius turi inkstukus, pūslytę. Vienas iš įtarimų infekcija, kuri galbūt pati "suvalgo" vandenis... 😥 Rytoj matuos k…
As irgi linkusi galvoti, kad infekcija Radus priezasti, butu galima gydyti ir galbut vandenu kiekis pamazu atsistatytu. Vandens turbut daug geriate, jau cia ir klausti nereikia? 😊
nine parašė:
Mamytės ,ar jau ruošėtes po truputi vaiko atėjimui? Rubelia, vežimas lovyte ir t,t?
Turim tik vezima 🙈 Ir tai tik todel, kad Nordbaby padare 20% nuolaida. Sakiau isejus i dekreta pirksiuos, gal parduotuves atidarys, noretusi paciupinet perkamus daiktus.
Turiu visko tiek rūbelių tiek viso kito trūkumas lovytė 🤷♀️
Dėl sauskelnių net nzn su pirmagime buvo labai sunku kas ne išbandyta tiko tik dada ir eco by naty 🙈 tai net nzn istikro turiu pampers vokiškų pokiuka 🤷♀️
Siandiena žiūriu liko lygiai 100 dieneliu 😍 jupjupjup 🤗🤗🤗🤗 laikas skrieja
Vat galvoju įlįsti į palėpę susirasti truputi p l kg atesniu rūbų šiltesnių orui sau neaišku kokie orai bus 🤷♀️
Urana parašė:
Aš pirkau iš Ali express, bet mano vaikas labai greit augo, iš pradžių buvo per didelės ir po to jau per mažis, tai tik kelias uždėjau pabandymui, tai nemažai jų vi…
Gal galiye imesti i privacia zinute kokias pirkote? Nuotrauka Nes as taip pat is ten pirkau pagal pazistamos rekomendacijas tai sake vienos leidzia, o kitos ne. Tai paziureciau kokias jus turit ir jei tiktu perpirkciau😊🌺
Teodora88 parašė:
Perpirkau dalį iš kitos mamos Pupkis firmos, o kita dalis iš Ali express. Ten yra knopkytes, tai didinasi mažinasi pagal vaika. Tas pačias naudojam nuo gimimo iki d…
Is aliexpress gal galite pasidalinti kokio "brando" pasiteisino? Zinau, kad vienos yra laidesnes pratekejimui, kitos ne. Priklausomai nuo isiuvu
as uzsisakiau tu, kurias rekomendavo, taciau veliau neapsiziurejus uzsisakiau ir tu, kurios greiciausiai nelabai laikys tai galvoju ka reiks daryti 😅🤦🏼♀️ pas mane taip pat su knopkytem reguliuojasi, bet atrodo, kad labai issizerges vaikutis bus per ta pampi😅 bet cia gal tik man taip atrodo kaip neturinciai dar vaiku 😊 pasidalinsiu viena nuotrauka...🤭😅 Kai gavom pampius, as prie kompiuterio online patvirtinau kas ateje is prekiu, atsisuku...ziuriu vyras treniruojasi jau su pampiais 😂😂😂