Coliuke30 parašė:
As iš cia nusipirkau pora komplektuku viskas susiauciama.
Coliuke30 parašė:
As iš cia nusipirkau pora komplektuku viskas susiauciama.
Sveikos, ar kuriai taip yra, nebetoli 30 savaitė, ir atsirado toks nepatogus dakykelis - zemiau. 😦 toks astrokas, tempiantis skausmas tarpvieteje, atrodo ant pusles kazkas uzgulė 😅 bet surykau is skausmo, norejos kuo skubiau atsisest, kitaip sakant atrodė, jad tuoj iskris man kas nors 🤣 tuo paciu metu ir pilvo apacia sudiege, atsisedus - praejo 🙃
Aš su pirmu nors ir turėjau susiaučiamų nelabai naudojau, nelabai patogu buvo man. Naktį kol tas sagas sugrabalioji 🙈 dvi dienas pavargau ir toliau per galvą moviau ir vargo nemačiau..kai pirmagimis atrodo kad tos gležnas jis suluš 🤣 bet iš tikro dzin tam leliukui, žiūrėkit kaip Jum paciom patogiau
saldainiuke parašė:
Kas sirgot corona kai vyrai parnese namo ar vaikai per kiek laiko paciom pasireske? Vyrui temeperatura 38,6 jauciu bus pasigaves rytoj jei ka varys daryt testa 🙁
Vyras susirgo gruodžio 13, o aš gruodžio 15 prisijungiau
Teodora88 parašė:
Aš su pirmu nors ir turėjau susiaučiamų nelabai naudojau, nelabai patogu buvo man. Naktį kol tas sagas sugrabalioji 🙈 dvi dienas pavargau ir toliau per galvą moviau…
Va as ir galvonu,visos gi sako kad ligoninej reikalauja susiauciamu,as jau nebesuprantu ka ir pirkti ka deti kiek sluoksniu,pirmagimi mano išvis aprenge ligonines drabužiais😅
JonVytė parašė:
Valgau tuną, tik geros kokybės.
Kodėl jo nevalgote?
Nes jis nėra termiškai apdorotas.😊
Coliuke30 parašė:
Va as ir galvonu,visos gi sako kad ligoninej reikalauja susiauciamu,as jau nebesuprantu ka ir pirkti ka deti kiek sluoksniu,pirmagimi mano išvis aprenge ligonines d…
Va va as irgi nesuprantu kaip ten su tuo aprengimu ir sluoksniavimu tai itariu, kad isidesiu visko daugiau nei reikia
Fraggile parašė:
Nes jis nėra termiškai apdorotas.😊
Kaip tunas konservuose nera termiskai apdorotas? negi zalias
Ramunyte1990 parašė:
Va va as irgi nesuprantu kaip ten su tuo aprengimu ir sluoksniavimutai itariu, kad isidesiu visko daugiau nei reikia
![]()
As kaip suprantu, tai du sluoksniai yra : bodziukas/siaustinukas+ sliauztinukas.
JonVytė parašė:
Valgau tuną, tik geros kokybės.
Kodėl jo nevalgote?
Kiek teko dometis, tai koncervuoto arba kitaip apdoroto tuno galima, bet jo nereiktu padauginti, nes jis turi daug gyvsidabrio.