Man ir dvi ginekologės sakė kad mergaitė, bet rūbus stengiuos pirkti neutralių spalvų.

Kaip jums su svoriu? Man taip gražiai po truputį augo augo, o dabar žiūriu- kyla taip ohoho! Atrodo ir neryju daug- nes vaikas iškart spardo su kojom į skrandį 😁 bet 28 sav 72, dabar 30 sav- 73,4... Kažkaip labai staigiai. Tas pilvas taip sparčiai pučiasi, kad juokiuosi, va kad vietoj mergaitės -berniukas pasirodo kai kurioms, tai čia bus dar mažas siurprizas,palyginus su bajeriu, jei vietoj vieno ims ir išlys du😂😂😂😂 bet gi taip nebūna?
Simona112 parašė:
Man ir dvi ginekologės sakė kad mergaitė, bet rūbus stengiuos pirkti neutralių spalvų.
Man irgi dvi sake, kad mergaite rubai pas mane vyrauja baltos spalvos. Nors tikrai turiu ir roziniu ne viena
kita sav. einu pas ginekologe, tai prasysiu, kad vel paziuretu
Mum sakė berniukas poto mergaitė irgi nzn tiksliai kas bus 🤣 sese pamenu sužinojo savaite prieš gimdymą kad berniukas jiem buvo šokas 🤣 turiu visokių rūbelių nebesuku galvos, kas bus tas, nes kaip aiškino kažkas, kad labai sunku berniukus pamatyti jei stambesnis vaikas atrodo mergaitė o poto surprize 🤣
Kaip merginos jaučiatės aš tai tokia pavargus, padustu, laiptais užlipti košmaras, pečių pakurti tragedija, namus tvarkyti rankos nekyla su prisedimais visur tokia išsekus jaučiuosi, uzmikti neina, pasiėmus siurblį siurbiu ir atsisėdu ant žemės net kojos dreba, jaučiuosi tokia nzn beviltiška 😭😭😭
https://www.eurovaistine.lt/babyono-vienkartines-kelnaites-po-gimdymo-m-dydis-5-vnt?c=2719
Čia tik pačios kelnaitės ar kaip pampersas moteriškas? Gal kuri žinot?
TikAs parašė:
Mum sakė berniukas poto mergaitė irgi nzn tiksliai kas bus 🤣 sese pamenu sužinojo savaite prieš gimdymą kad berniukas jiem buvo šokas 🤣 turiu visokių rūbelių nebesu…
Negaliu visai lankstytis iskart pradeda pilva tempt, ilgai vaiksciot irgi negaliu, nes pavargstu, sedet galiu max 2val tada jau irgi pilva tempia skauda.. geriausiai jauciuosi guledama Net pagalvot baisu kaip bus devinta menesi
Bundzule parašė:
Ar merginom jsu po truputi dazneja gimdos susitraukimu? Man jau if fienos metu buna tokuu neskausmingu. Ir tsrpvirtes skausmu tokiu keistu, sudiegiančių, lyg abt pū…
Man dar ne tik nugara skauda ilgiau pastovejus ar pasedejus. Ka reiskia gimdos kietejimai/susitraukinejimai dar nezinau
JonVytė parašė:
https://www.eurovaistine.lt/babyono-vienkartines-kelnaites-po-gimdymo-m-dydis-5-vnt?c=2719
Cia tik kelnaites
As tokias uzsisakiau.