Nors simptomai silpni man daktarė pienligei daktarė išrašė receptinį " Clotrimazolum 100 mg" 6 žvakutes sakė geriau ilgiau mažesnėm dozėm.

Ramunyte1990 parašė:
Kaip pas jus su judesiukais? Man vakar vakare taip pradejo spardyt ten zemai, i slapimo pusle kazkur, tai taip nemaloniai.. ir toks jausmas, kad tuoj iskris pats va…
Pastoviai taip jaučiuosi, o jeigu daug per dieną nueinu tai toks jausmas kad tuoj pamesiu🙊 geriausiai būna kai einu į wc tada dar pavaro finalinį smūgį 🤦♀️😂
Ramunyte1990 parašė:
Kaip pas jus su judesiukais? Man vakar vakare taip pradejo spardyt ten zemai, i slapimo pusle kazkur, tai taip nemaloniai.. ir toks jausmas, kad tuoj iskris pats va…
Man irgi beveik visada tik zemai spardo.
Laukiancioji2021 parašė:
O dar kuriai nors taip yra, jog vizualiai matosi jog pilvas tam tikroj skirtingoj vietoj vis sukieteja (manau, jog taip keicia pozicija?) kai palieti, bet siaip ne…
Buna toks kaip gumbelis kazkurioj vietoj atsiranda. Tai cia tikriausiai isiremia i ta vieta su kokiom kojytem pvz.
ir dar buna, kad matau, kad pilvas banguoja taip, kai pastebiu ilgiau
Sąmoninga parašė:
Aš su tokiu klausimu kur perkate koldrytes, rankšluosčius mažiukams? 🥰
Kaip tik siandien uzsakiau ranksluostukus du 🙈😁 vienas is lovellymess, kitas is 4kedutes.lt ☺️ Seniai varvinau seile, tai siandien nebesusilaikiau ir paemiau 😎 o kaldrytes mes pakolkas neperkam, bandysim i merino vilnos miegmaisiuka deti, ziuresim ar patiks ☺️ Jei ne, tada jau kaldryte pirksim.
Sveikos! Nuo pirmųjų echoskopu mano gimdymo data nuo mėnesinių dienos skiresi 1d, bet 27sav2d nuejau privačiam echoskopui, ir ten rodo vaikeli jau dydžio kaip 28sav5d, ir ankstesne gimdymo data pagal echoskopa, ar yra dar kam nors taip, kad vėlesniame echoskope skirtųsi per tiek? 🤔