Sąmoninga parašė:
Sveikinimai didžiausi, kaip nuostabu![]()
Ačiū Jums!
Sąmoninga parašė:
Sveikinimai didžiausi, kaip nuostabu![]()
Ačiū Jums!
Sąmoninga parašė:
Ačiūnemaniau, kad turėsim vaikučių nes jau 34 man. Bet toks jau likimas matyt
dukra labai ilgai matyt meldėsi sesutės
![]()
![]()
Man irgi 34 ir laukiuosi jau 4 vaikučio!
Livija parašė:
Man irgi 34 ir laukiuosi jau 4 vaikučio!![]()
Kaip šiaip savijauta? Nes man nepalyginsi kur laukiausi prieš 7 metus ir dabar.
Livija parašė:
Mamos.. Vis dėl to.. mergaitė 😁🥰 Sėdžiu išsišiepusi o vyras jau rengia planus kaip princesę lepins😬
Kaip nerealu!! Sveikinu!🥰⭐ kaip bus smagu augt mažylei, bus brolių mylima ir saugoma pagrandukė!
Sąmoninga parašė:
Ačiūnemaniau, kad turėsim vaikučių nes jau 34 man. Bet toks jau likimas matyt
dukra labai ilgai matyt meldėsi sesutės
![]()
![]()
Taigi 34 čia pati jaunystė 😁 mano kolegė pirmo vaiko susilaukė 37 ir daugiau planuoja 🤷♀️
Sąmoninga parašė:
Kaip šiaip savijauta? Nes man nepalyginsi kur laukiausi prieš 7 metus ir dabar.![]()
Man visai gerai. Kartais sukyla kraujospūdis arba pamaudžia pilvuko apačią bet šiaip viskas gerai. O kaip jūs laikotės?
Katt parašė:
Kaip nerealu!! Sveikinu!🥰⭐ kaip bus smagu augt mažylei, bus brolių mylima ir saugoma pagrandukė!
Ačiū už sveikinimus! Ir tikrai taip. Manau princesė vadovaus tiems broliams mūrams😁😁
Vittt parašė:
Buvau maximoj - tragedija, nei naktinuku ant sleikuciu, nei chalato normalaus - tik bobutiskas ir tai 20 eureiks ieškoti, kur užsisakyti
![]()
Aš kaip tik iš jysk nebrangiai užsisiakiau, nes dar kitų pora daiktų užsisakinėjau, tai jei dar ko reikia iš jysk, tai man patiko https://www.jysk.lt/vonia/chalatai.html
Nebent norit plonesnio chalato 😉
Jurga_ parašė:
Aš kaip tik iš jysk nebrangiai užsisiakiau, nes dar kitų pora daiktų užsisakinėjau, tai jei dar ko reikia iš jysk, tai man patiko https://www.jysk.lt/vonia/chalatai…
Aha, čia storoki, planauvau pirkt plonesni, nes namuose storus du turiu
Livija parašė:
Man irgi 34 ir laukiuosi jau 4 vaikučio!![]()
Man 36 ir laukiuos 4.