chanel5 parašė:
Šlapime baltymo 2 gr, sakė nemažai. Paguldė. Mergytės judesių mažai.
Paėmė kraują, žiūrėsim ką jis rodo. Dar tonus žiūrės.
Laikykites, pasimelsiu už jus Ramintojos malda.
chanel5 parašė:
Laikykites, pasimelsiu už jus Ramintojos malda.
chanel5 parašė:
Laikykites, linkiu, kad susitvarkytu viskas ☺️ Svarbu medikai priziuri! ❤️🤗
Alicee parašė:
Aš su analogiška situacija, spaudimas truputi didesnis buvo, guliu jau savaite santariskese. Ryt 28 sav. Jums vaikučio plaučiukus brandino?
jūs pataloginiam gulite? ką gydytojai sako kiek gulėsite?
Livija parašė:
Man visai gerai. Kartais sukyla kraujospūdis arba pamaudžia pilvuko apačią bet šiaip viskas gerai. O kaip jūs laikotės?
Man labai sitas sunkus nestumas su pirmu buvo viskas gerai nieko neskaudejo... O sitas ir gresintis buvo ir daznai vaziavau y ligonine ir plius turejau sesiu savaiciu persileidima kai pastojau po persileidimo labai saugotis pradejau kiek vieno skausmo bijojau ir dabar tokie skausmai yra kaip per sirgima bet va name kartais sniega nusikasiu malkas nesu ir tada prasideda skausmai tada stengiuosi tris dienas nieko nedaryti... Bet jau dabar iki galo busiu name lauksiu jau gimdymo.
Simona112 parašė:
Man 36 ir laukiuos 4.
Man 38, irgi ketvirtas pakeliui
Lehja parašė:
tai poniai su velevelemis siulyciau apsiraminti nes td mato kuris asmuo taip daro !
Kita kart ir aš nesuprantu kokiu tikslu tas veleveles deda 🤷♀️
Lehja parašė:
tai poniai su velevelemis siulyciau apsiraminti nes td mato kuris asmuo taip daro !
Negalima zmonems grasinanciu komentaru rasyti, jei zmogui atrodo, kad zinute netinkama, grubi, izeidzianti ar neatitinka temos, tai jis gali uzdeti velevele, o jei zmogui patinka zinute ir jis nori pritarti, tai uzdeda nyksti. Tame nieko blogo nematau, kad kazkas isreiskia savo nuomone.
Man pvz.asmeniskai labai patiko, kad kazkas palaike nare ir pasimelsti pazadejo, jog jai viskas butu gerai.❤ O kazkam, tai atrodo kitaip.
Ismokime gerbti kitu nuomone, o jei kas nepatinka, tai tiesiog aplenkiame, o ne rasome kazkokius komentarus.
Lehja parašė:
Jezau netycia ir as ta velevele uzdejau😂