Buvau priemime nustate korona..

diana199 parašė:
Jokiu simptomu nebuvo? Bent apziurejo ar namo paleido?
diana199 parašė:
O tai jus vaziavot, nes jum pilvo apacia skaudejo taip? Tai atvaziavot pasitikrint ir iskart koronos testa padare? Ar guldo jus ir todel dare?
Ramunyte1990 parašė:
O tai jus vaziavot, nes jum pilvo apacia skaudejo taip? Tai atvaziavot pasitikrint ir iskart koronos testa padare? Ar guldo jus ir todel dare?
Vaziavau i akuserijos skyriu del nugaros, pamate jog temperaturos turiu ir nusiunte i infekciju, o ten nustate korona. Simtomu jokiu, jauciuos gerai, net nejauciau kad 38 temperatura
fantik parašė:
Jokiu simptomu nebuvo? Bent apziurejo ar namo paleido?
Taip apziurejo ir suzinojau, kad turesiu mergyte, ji kaip visada buvo judri ir jai viskas gerai. Laukiu tik bendro kraujo tyrimo ir namo. Plius sulasino lasaline ir paracitamolio dave.
diana199 parašė:
Vaziavau i akuserijos skyriu del nugaros, pamate jog temperaturos turiu ir nusiunte i infekciju, o ten nustate korona. Simtomu jokiu, jauciuos gerai, net nejauciau …
O tai cia ta greitaji testa padare, kad atsakymas jau yra, kad teigiamas?
As vasara vaziavau i santariskes i ten kur skubi pagalba, bet ne i akuserijos, i bendra del kitu dalyku, tai irgi pamatavo temp, sako 37.4 iskart pradejo klausinet, ar nebuvau niekur isskridus, su kuo bendravau.. sakau matuokit temperatura dar karta, sakau as jauciu kai turiu, nu ir ka pamatuoja 36.8. tai cia keliu min skirtume
Sąmoninga parašė:
Kaip savijautos? Aš šiandien per pusnis pavaiksciojau tai tokia mankšta nebloga buvo 😂😂 tokiais atvejais lova tikras išsigelbėjimas 😀
Guliu ir galiu pasakyti, lovą yra kažkas wow 😁 aš net indų ne issiploviau, užteko to sniego iki keliu 🤣 kol du šunis išvedžiojau... O šeip labai duodasi malasi, ir atrodo taip žemai tuoj išlys kažkas 🤷♀️ ir pradeda maudenti kaip per mm 🤷♀️ bet jau tas tęsiasi ilgai, gine nieko nematė blogo , bet jausmelis tai ghm
Ramunyte1990 parašė:
O tai cia ta greitaji testa padare, kad atsakymas jau yra, kad teigiamas?
As vasara vaziavau i santariskes i ten kur skubi pagalba, bet ne i akuserijos, i …
Aha greitaji dare is nosies