Agne_S parašė:
pakuotėje būna gal 100 g. Reikia ištirpinti vandenyje. Po valandos man pasidarė silpna. Leido prigulti
O reikia ateiti is ryto nieko nevalgius ir negerus aiam tyrimui, taip?
Agne_S parašė:
pakuotėje būna gal 100 g. Reikia ištirpinti vandenyje. Po valandos man pasidarė silpna. Leido prigulti
Cherry. parašė:
taip, reikia ateiti nevalgius, nes daro du tyrimus. Ima kraują prieš išgeriant gliukozę, paskui kraują ima išgėrus gliukozę gal po valandos ar dviejų. Po gliukozės išgėrimo atsimenu pas mane cukrus buvo 4,3.
Dariausi tokį tyrimą labai seniai, ne dėl nėštumo. Dabar kol kas nepaskyrė.
Nepasimetusi parašė:
Pritariu, cia forume moterys viena kitas prigasdina be reikalo, paskui bloguoja is to stresoStikline vandens su cukrumi, taip galvokite. Net jei cukraus nemegst…
Gydytoja neatsiliepia..
tina8 parašė:
Magni galima ir be gydytojos leidimo gerti? Koki geriau nusipirkti?
Magnį galima, tikrai nepakenks ir tokiu atveju jums ir pasakytų: magnis. Man su pirmu nėštumu čia amžina problema būdavo, tai vis magnį magnį. Kolkas ir be gydytojos galima, pabaigoj jau negalima😊 geriausiai diasporalio, jei nepykina nuo jo
tina8 parašė:
Gydytoja neatsiliepia..
Magnio diasparol nusipirkit kur raso 295 g.berots.
tina8 parašė:
Gydytoja neatsiliepia..
Man zinokit paciai pradejo pilvo apacia maudenti, dar zadejau mankstele padaryti, bet magnio isgeriau ir guliu Ir jus pailsekit, gal nepasikartos
tina8 parašė:
Gydytoja neatsiliepia..
Beje dar geras dalykas nuo gimdos susitraukinejimu spascuprel,ji reik suciulpt. Jis padeda.
Kitikat parašė:
Beje dar geras dalykas nuo gimdos susitraukinejimu spascuprel,ji reik suciulpt. Jis padeda.
Perskambino gydytoja... sake magnis nepades nuo raumenu tonuso.. galit gert bet sako nemanau kad pageres. Pasiule nuvaziuoti i priemima kad apziuretu. Bet praeita karta sake jei nori kad apziuretum turi gultis mes priemime dabar nieko neapziurinejam..
tina8 parašė:
Perskambino gydytoja... sake magnis nepades nuo raumenu tonuso.. galit gert bet sako nemanau kad pageres. Pasiule nuvaziuoti i priemima kad apziuretu. Bet praeita k…
Na tai jei kartosis, tikrai vaziuokit, ir sakykit kad gydytoja liepe vaziuoti. Maza ka, kaip apraset, tai tikrai neatrodo juokinga.
Nepasimetusi parašė:
Na tai jei kartosis, tikrai vaziuokit, ir sakykit kad gydytoja liepe vaziuoti. Maza ka, kaip apraset, tai tikrai neatrodo juokinga.
Pasiimsiu mergaite is darzelio ir vyras nuves, susiruosiu daigtus nes panasu kad tens gultis.. nors pagulejus praeina bet sake priemime tik su didesniu nestumu apziuri o ne su 20sav.