Mitkė parašė:
Sveikos, man jau 7 savaitė, pas gydytoją einu penktadienį, bet neramina tai, jog nuolat,, tepa'' ir maudžia pilvą 🤦♀️
Tikēkimes kad viskas bus gerai ❤️
Mitkė parašė:
Sveikos, man jau 7 savaitė, pas gydytoją einu penktadienį, bet neramina tai, jog nuolat,, tepa'' ir maudžia pilvą 🤦♀️
Tikēkimes kad viskas bus gerai ❤️
Norejau paklaust svarbaus klausimo,aisku gal niekam to nera,bet man nuo vakar jauciu lyg sirdy permusa-nakty prastai miegojau,dar galu gale apsiverkiau. Siandien butinai eisiu i vaistine tik gal kas zino ka galima vartoti tokiu atveju? Labai pergyvenu ar mazyliuj del tokiu dalyku mano pilvelyje viskas ok
Mitkė parašė:
Man ir tepa ir maudžia einu šiandien pas privačia gine. O valdiška išraśe dupashon ir sake daugiau jau Kaip pati gamta duos...
Aš gyvenu Norvegijoje ir čia be 12 nėštumo savaičių niekas nedaro jokių tyrimų. Tik po 12 savaičių pradeda žiūrėti rimtai į nėštumą. Tokiu ankstyvu laikotarpiu įvykti gali visko ir tai vadina natūralia atranka.
Nelabai matau ir aš tikslo eiti labai anksti darytis echoskopą, juk ten dar visai nieko nesimato. Nebent numalšinti smalsumą ir nerimą, kad viskas ''vietoje'' 🙂
Sveikos. Šiandien pasirodė išskyros nežymiai tamsesnės spalvos (akivaizdžiu tepimu to nepavadinčiau). Esu skaičiusi, kad tai yra normalu ir neverta nerimauti, kol nepasirodo kraujo. Skausmo ar kitų nemalonių pojūčių nėra. Šiandien kartosiu HCG ir progesterono tyrimus (prieš savaitę darytus tyrimus ginė sakė pakartoti po savaitės). Tikuosi viskas bus gerai.
Luxury.v parašė:
Sveikos. Šiandien pasirodė išskyros nežymiai tamsesnės spalvos (akivaizdžiu tepimu to nepavadinčiau). Esu skaičiusi, kad tai yra normalu ir neverta nerimauti, kol n…
Sveika, manau nera ko nerimauti pasitikrink ar tai nera tavo mm dienos, nes gali but kad senas kraujas issivalo per tariamas menesines, bent jau man buvo taip 😌
Kitikat parašė:
Norejau paklaust svarbaus klausimo,aisku gal niekam to nera,bet man nuo vakar jauciu lyg sirdy permusa-nakty prastai miegojau,dar galu gale apsiverkiau. Siandien bu…
pasidarykit kraujo tyrimus, gal trūksta ko organizmui. Pas mane prieš nėštumą buvo situacija, kad širdis užkaldavo begulint ir šiaip ramioj padėtyje. Apsilankiau pas kardiologą, atliko tyrimus. Visks gerai nors ir širdis galėtų plakt lėčiau. Nesenai išgėriau vit d ir širdis aprimo, galiu ramiai miegot. Tikrai nėr ko verkt, pasidarykit tyrimus, didelė tikimybė, kad organizmas taip praneša, kad jam reik pastiprinimo <3 .
Meilli parašė:
pasidarykit kraujo tyrimus, gal trūksta ko organizmui. Pas mane prieš nėštumą buvo situacija, kad širdis užkaldavo begulint ir šiaip ramioj padėtyje. Apsilankiau pa…
Dekuj labai,bandysiu uzsirasyt pas kardiologa,tikiuosi ta sirdele sitaip niekuo nekenkia maziukuj
diana199 parašė:
Sveika, manau nera ko nerimauti pasitikrink ar tai nera tavo mm dienos, nes gali but kad senas kraujas issivalo per tariamas menesines, bent jau man buvo taip 😌
Mhm na mm turėjo prasidėti 19 d., man jos trukdavo ~6-7 dienas tai gal tiesą sakai...
Echo tik 7 dieną, kaip nervina tas laukimas ir amžinas nerimas
Luxury.v parašė:
Sveikos. Šiandien pasirodė išskyros nežymiai tamsesnės spalvos (akivaizdžiu tepimu to nepavadinčiau). Esu skaičiusi, kad tai yra normalu ir neverta nerimauti, kol n…
Man irgi taip buvo 5+2. Isskyros susimaisiusios su nestuminemis, tarsi seno kraujo, vos vos rudos. Patepliojo pavadinkim, tris dienas, daugiau is po nakties, po pietu budavo svaru. As nusipirkau Magnio diasporalio 10 vnt 300 mg stiprumo ir sugeriau po 1 per diena. Na ir papildomai leidziuosi progesterona, bet cia del to, kad nestumas po ivf. Po triju dienu tepliones baigiasi. Vakar pamaciau, jog plaka sirdele, tad viskas gerai 😊