Aš užsisakiau Xlander Xmove lopšelį, nes giminaitė turi 2018 metų nenaudojamą važiuoklę, tai prasisukau pigiau nei tikėjausi daug apžvalgų skaičiau, tai kažkaip Tučio ir Nordic atsisakiau, nors buvo prie mano favoritų

laurita.k.m parašė:
Gal mūsų tarpe yra nepirmakarčių mamyčių, kurios išbandė tutis vežimėlių geliniais ratais (pvz "mimi" modeliukai)? Man labai įdomu, kaip su jo pravažumu pvz per sni…
Mes apžiūrinėjom naudotą tutis mimi. Tai ta mama sakė labai daug važinėjo ir pravažumas labai geras. Ir matosi, kad daug važinėta. Bet lyginom su guminiais ratais, tai vis tiek komforto atrodo mažiau... su guminiais toks rimtesnis ir švelniau važiuoja. Tai visgi camarelo sirion nusipirkom. Modelis kol kas labai super atrodo
Pasitaisau, pripučiamus ratus turėjau omeny, ne guminius
Dygliukas parašė:
O yra bandžiūsių x-lander vežimėlius? Kokie atsiliepimai būtų?
Pas mus X move modelis. Abiem vaikam naudoju ir trečią, matau, dar užaugins.
Pietų miego visada miega jame. Erdvus vežimukas, tai dukra miegojo iki vos ne 3m. O sūnus dabar miega ir miegos iki trečio vaikelio gimimo tikrai.
Minusas būtų, kad nėra labai lengvas. Bet čia tokia kaina už tvirtumą ir erdvumą.
PatricijaM parašė:
Geriau magnio diasporal miltelius, vidurius atlaisvino (ko labai norejau), bet tokie ryta skausmai uzeje buvo zarnyno spazmai sakyciau, cia man vienai taip stipriau…
Aš gėriau dvigubą dozę, tai man per daug vidurius atlaisvino. Spazmų kaip ir nėra, bet labai nemalonūs pojūčiai žarnyne: gurguliuoja, pučia... Tai dabar jau suretinau magnio vartojimą 🤔
T.Samanta parašė:
Gal žinot kurią savaitę reikės vėl echo darytis? Mano mieste mėnesio eioės, norėčiau iš kart užsirašyt. O nes 13sav ir 20sav kai rėikėjo nespėjau savam mieste. Ir …
Berods 30 sav. Pažiūrėkite nėščiosios knygelėje 😊
Kaip įdomiai, kad jūsų ginekologė apie tai neinformuoja per paskutinį vizitą 🤔😊
Slapuke2 parašė:
Berods 30 sav. Pažiūrėkite nėščiosios knygelėje 😊
Kaip įdomiai, kad jūsų ginekologė apie tai neinformuoja per paskutinį vizitą 🤔😊
T.Samanta parašė:
Gal žinot kurią savaitę reikės vėl echo darytis? Mano mieste mėnesio eioės, norėčiau iš kart užsirašyt. O nes 13sav ir 20sav kai rėikėjo nespėjau savam mieste. Ir …
Mano knygeleje parasyta 24 ir 29
Sveikos pasakykite man ar labai pakenkė mano leliukui kompiuterinė tomografija?rado man kad kemšasi kraujagyslės ir turėjo daryti šitą tyrimą labai bijau kas dabar bus tuoj isprotėsiu....taip bijau o atsisakyti negalėjau ...gal kuriai taip buvo nebezinau ką galvoti jau ...