nesliocike parašė:
galvojau kuriame cia amziuje🙄🤦♀️😁bet
kaip
Vilnius, Antakalnio ligoninė
nesliocike parašė:
galvojau kuriame cia amziuje🙄🤦♀️😁bet
kaip
Vilnius, Antakalnio ligoninė
Giliukė parašė:
Vilnius, Antakalnio ligoninė![]()
Bet kokios skirtingos visų patirtys
Giliukė parašė:
Maniškę išnešė, kai tarpuvietę siuvo ir lyg leidimo neklausė. Nesmagiausia buvo, kad nakčiai nusprendė palikti vaiką naujagimių kambaryje, tipo kad išsimiegočiau, n…
Oho, na tikrai nekokia patirtis bet manau, kad požiūris ten jau pasikeitė, viskas kitaip dabar. Va ir prieš 5 metus buvo kitaip. O ir teisingai sakot, reikia nepasimesti ir pasakyti pageidavimus
Kadangi mano patirtis AK yra labai teigiama, planuoju ir dabar ten gimdyti. Bet iš tiesų manau, kad visos gimdymo kliniko Vilniuje yra puikios.
silka parašė:
Oho, na tikrai nekokia patirtisbet manau, kad požiūris ten jau pasikeitė, viskas kitaip dabar. Va ir prieš 5 metus buvo kitaip. O ir teisingai sakot, reikia nep…
Kaip rašiau anksčiau, gimdyčiau ir antrą kartą ten pat, bendras įspūdis liko geras, gavau visą reikalingą pagalbą ir priežiūrą, nors atskiri epizodai aišku dabar nekaip atrodo Dukrytė su manimi buvo per naktį, personalas padėjo su žindymu. Didžiausias nusivylimas, kad atskiros palatos negavau, nebuvo laisvų. Į kompaniją jauną mamytę po CP paguldė, pasimetę du dvešimtmečiai šalia blaškėsi
Svarstau Santarose gimdyti dabar, gal daugiau šansų atskirą palatą gauti, skyrius sąlyginai naujas, plius mano nėštumą prižūrinti gydytoja dirba.
Giliukė parašė:
Kaip rašiau anksčiau, gimdyčiau ir antrą kartą ten pat, bendras įspūdis liko geras, gavau visą reikalingą pagalbą ir priežiūrą, nors atskiri epizodai aišku dabar ne…
Santarose kiek žinau kaip tik sunku su tom privačiomis bent dabar tikrai, aš svarstau tarp VGN ir Santarų, priklausys kaip eisis kelione 100km 😁
Labas merginos ! Per ramzio teorija rode kad mergaite o siendien ekoskopijoj pasake kad berniukas . Turesiu 3 berniuka . Biski nusiminiau bet aisku ne lytije esme kad tik sveikas butu ! Bet gal kas turejo atveju kad klydo ekoskopija nes dar viliuosi o gal mergaite gal suklydo . ? Aciu labai ❤️🎉
lauryta95 parašė:
Labas merginos ! Per ramzio teorija rode kad mergaite o siendien ekoskopijoj pasake kad berniukas . Turesiu 3 berniuka . Biski nusiminiau bet aisku ne lytije esme k…
O man atvirksciai per ta teorija turejo but berniukas, o echo pasake mergaite, negalejau patiket pasidariau tiryma is kraujo ir patvirtino mergyte 🥰
lauryta95 parašė:
Labas merginos ! Per ramzio teorija rode kad mergaite o siendien ekoskopijoj pasake kad berniukas . Turesiu 3 berniuka . Biski nusiminiau bet aisku ne lytije esme k…
Kiek žinau dažniau dėl mergyčių suklystama. Bet aišku visaip gali būti