Bet idomu ar uz gliukoze reikes susimoketi poliklinikoje na daktare to nieko neminejo 🤔 tik dabar kazkaip iskilo klausimas

lorree parašė:
Gal kuri mane pataisys, bet dėl dekreto darbe nieko pildyti nereikia. Gydytoja išduoda dekretą, darbdavys gauna pranešimą iš Sodros, pateikia jūsų duomenis, jums pe…
O kokie pinigai pervedami?
Sypsenele27 parašė:
Bet idomu ar uz gliukoze reikes susimoketi poliklinikoje na daktare to nieko neminejo 🤔 tik dabar kazkaip iskilo klausimas
Man sakė pačiai nusipirkti gliukozę ir atsinešti kartu su citrina 🤔
Sypsenele27 parašė:
Na bent jau mano poliklinikoj visus kartus pati pirkdavau ir atsinesdavau. Dabar irgi pirkau, berods 58 centus kainavo vaistinej. Kitur duoda kiek zinau. Nelabai suprantu nuo ko cia priklauso 🤷♀️
Sypsenele27 parašė:
Tai va kazkaip nezinau ir as nuo ko cia priklauso 🤔 nes vienos perkas kitom duoda o man nieko neminejo kad kainuos bet kad nuejus nebutu stebuklu kad reikia eiti p…
Man liepė pačiai nusipirkti vaistinėje ir atsinešti 🤔
Sypsenele27 parašė:
Tai va kazkaip nezinau ir as nuo ko cia priklauso 🤔 nes vienos perkas kitom duoda o man nieko neminejo kad kainuos bet kad nuejus nebutu stebuklu kad reikia eiti p…
Aš kai esu su pirma darius, man padavė jau sumaišyta ir paprašė duoti atsineštą jau čia ne mokėti reikia, nu nusipirkit jus ta pakelį dėl šventos ramybės, ten euro net nekainuos, nei reiks bėgti į vaistinę pirkt :))
Aguona_ parašė:
Aš kai esu su pirma darius, man padavė jau sumaišyta ir paprašė duoti atsineštą jaučia ne mokėti reikia, nu nusipirkit jus ta pakelį dėl šventos ramybės, ten eur…
Na ne piniguose esme 😀 tik tiek kad anksciau skaiciau kad vienos pirkosi kitom dave todel kazkaip iskilo klausimas gal jau visur reikia pirktis paciom 😀 na reikes visa ko nusipirkti bus paciai ramiau 😀
Sypsenele27 parašė:
Na ne piniguose esme 😀 tik tiek kad anksciau skaiciau kad vienos pirkosi kitom dave todel kazkaip iskilo klausimas gal jau visur reikia pirktis paciom 😀 na reikes v…
Matyt daugumoje vietų aš anksčiau Vilniuje šeškinės pol dariau reikėjo, dabar kitam mieste eisiu į Synlab irgi reik savo neštis :))
Kalista parašė:
Aš nepagalvojus sočiai privalgiau apie 20h vakare, dar dienos metu saldumynų. Tai prisidariau.... 5.19 siuntimas į santariškes dėl GD. Jaučiu jau viskas, reiks bady…
Nescia moteris gali kimsti kiek nori saldumynu, jei neturi diabeto, rodikliai rytiniai vis tiek bus geri. O jei reikia prisiziureti, tai tik parodo, kad yra problema.