ErikutesSar parašė:
Man 22savaites o as +8kilus priaugau ar kasnors dar panasiai tiek priaugo?🙉
Aš 🙂🙂
ErikutesSar parašė:
Man 22savaites o as +8kilus priaugau ar kasnors dar panasiai tiek priaugo?🙉
Aš 🙂🙂
_Rūta_ parašė:
O galit parodyti kokią gliukozę perkate tyrimui?man nesakė atsinešti, bet dėl visa ko gal pasiimčiau
![]()
![]()
Tai ji tik vienintelė vaistinėje pasakysite 75gr tyrimui, bet va matomai kai kur poliklinika uzsipirkus:))
Aguona_ parašė:
Tai ji tik vienintelėvaistinėje pasakysite 75gr tyrimui, bet va matomai kai kur poliklinika uzsipirkus:))
Supratau, ačiū
Lyg ir nereikėjo su pirmagime pačiai turėti gliukozės (nors tyrimą tikrai darė), bet dėl visa ko sakau nusipirksiu kad nereiktų paskui prieš aštuonias ryto ieškot vaistinės
_Rūta_ parašė:
O galit parodyti kokią gliukozę perkate tyrimui?man nesakė atsinešti, bet dėl visa ko gal pasiimčiau
![]()
![]()
_Rūta_ parašė:
Supratau, ačiū![]()
Lyg ir nereikėjo su pirmagime pačiai turėti gliukozės (nors tyrimą tikrai darė), b…
Šiaip tai logiška turėtų būti, kad papildomai jau nieko pirktis nereikėtų :)) tai gali būti, kad kai kur įsisenėjusi ir daug kur praktika, kai atsineša, o kitas duoda jeigu jau neatsinešė kaip priklauso
Aš tik noriu įspėti tas, kurios sako, jog seka savo kraujo rodiklius ir jei geri, neplanuoja daryti tyrimo gliukozės...Penktadienį dariausi kraujo tyrimą, jis buvo tobulas, gliukozės kiekis, viskas per viduriuką...O vat vakar gliukozės tyrimas ir...Turiu nėščiųjų diabetą...Ir tikrai nepiktnaudžiavau angliavandeniais per tą savaitę beveik. Tai tas nespecifinis tyrimas nieko nepasako...
EglėB parašė:
Aš tik noriu įspėti tas, kurios sako, jog seka savo kraujo rodiklius ir jei geri, neplanuoja daryti tyrimo gliukozės...Penktadienį dariausi kraujo tyrimą, jis buvo …
Ar stipriai virš normos? Aš šiandien darau, manau, kad viskas bus ok, bet matysim. Tai jums jau ir dietą skyrė? Ar tyrimo rezultatus matysim esveikata, ar tik gydytojas pakomentuoti galės?
Gabi_jukas parašė:
Ar stipriai virš normos? Aš šiandien darau, manau, kad viskas bus ok, bet matysim. Tai jums jau ir dietą skyrė? Ar tyrimo rezultatus matysim esveikata, ar tik gydyt…
Aš pas gydytoją einu trečiadienį, o po to pas endokrinologą, tai dar tiksliai visko nežinau. Kiek supratau, nėra stipriai virš normos, bet jau akušerė paskambinus susakė, kokį maistą reikia riboti.
EglėB parašė:
Aš pas gydytoją einu trečiadienį, o po to pas endokrinologą, tai dar tiksliai visko nežinau. Kiek supratau, nėra stipriai virš normos, bet jau akušerė paskambinus s…
Eina sau. Nefainiai... Pasirodo, tikrai dažnokai pasitaiko tai pas nėštukes...
EglėB parašė:
Aš pas gydytoją einu trečiadienį, o po to pas endokrinologą, tai dar tiksliai visko nežinau. Kiek supratau, nėra stipriai virš normos, bet jau akušerė paskambinus s…
gal galite pasakyti, kokį maistą sakė riboti? manau, aktualu ir kitoms dar be tyrimo ar be GD. nes ta bendra info vengti saldaus, riebaus, nebadauti.