ruta.. parašė:
Sveikos mamytes,kiek sveria jusu leliukai 23nestumo savaite?![]()
![]()
21+5 403g🙂
ruta.. parašė:
![]()
21+5 403g🙂
Sveikos, lyg ir kazkas rase apie pilvo apacios kietejima bet neberandu. Man antra diena lyg ir jauciasi kieta papilve, be skausmu be nieko, tiesiog is vidaus toks kietumas atrodo. Atrodo jau paranojike palikau, ieskojau info ar normalu, ar kazkas blogai ir niekaip nieko nerandu. Patikrai einu kita antradieni, tai tik norejau is kitu moteru patirties isgirsti ar kitoms buna taip?
Evaa1 parašė:
Sveikos, lyg ir kazkas rase apie pilvo apacios kietejima bet neberandu. Man antra diena lyg ir jauciasi kieta papilve, be skausmu be nieko, tiesiog is vidaus toks k…
Paskaitykit nuo 74psl.ta tema kalbejome🙂
Man pamatavo kakleli, ilgis geras, sake nereiketu pergyventi, jei tie kietejimai nera ilgi ir nebuna daznai🙂
Tik man visa gimda kieta buna,kaip kamuoliukas atrodo. Ne tik apacia.
Milikė parašė:
Eisiu aš trečiadienį į NW, nes poliklinikos ginė tesugeba pasakyti, kad apžiūra nepriklauso ir viskas. Žiūrėsim, kokia ten situacija su tuo kakleliu. O dar pas mane…
Ka jum siandien sake del tu kietejimu?🙂
Ger2 parašė:
Paskaitykit nuo 74psl.ta tema kalbejome🙂
Man pamatavo kakleli, ilgis geras, sake nereiketu pergyventi, jei tie kietejimai n…
Aciu labai, pasiskaitinesiu ten!! 🙌
Evaa1 parašė:
Sveikos, lyg ir kazkas rase apie pilvo apacios kietejima bet neberandu. Man antra diena lyg ir jauciasi kieta papilve, be skausmu be nieko, tiesiog is vidaus toks k…
Man kai gimda spazmavo ginekologė liepė gerti dvigubą dozę magnio. Tikrino kaklelį, sakė viskas tvarkoje. Buvau Santaros perinatologijos skyriuje dėl kitų reikalų, tai man apie spazmus sakė taip, kad gimda viso nėštumo metu spazmuos, jeigu su kakleliu viskas tvarkoje ir nėra skausmų tai viskas gerai, o kaip mes jaučiam spazmus, viena daugiau kita mažiau, sakė nuo moters jautrumo priklauso 🙂 man dabar ne pilvo apačią spazmuoja, bet pats pilvas kietas pasidaro, neskauda.. Tai trunka labai trumpai, pamasažuoju ir praeina.
Zybse parašė:
Man kai gimda spazmavo ginekologė liepė gerti dvigubą dozę magnio. Tikrino kaklelį, sakė viskas tvarkoje. Buvau Santaros perinatologijos skyriuje dėl kitų reikalų, …
Va, ir galvoju kaip apibudinti ta jausma. Tikriausiai man ten gimda ir spazmuoja, bet jinai ir tokia kietoka jauciasi ne kiek palietus, bet kaip is vidaus raumuo ir jis kietas visa diena buna🤔
Nestukele parašė:
23+4 buvo 471g 😉 o jusu?
22+2 dare eko ir sake 475 kažkaip pagalvojau kad mazokas leliuko svoris,nes per menesi priaugau beveik 5kg😔😔😔
ruta.. parašė:
![]()
Sveika, mums šiandien 22+6, kaiptik buvome NW pas ginę, tai "numatomas" svoris- 562g.
O gal kuri pasidalintumėte, koks tokiu laiku yra matmuo HC jūsų leliukų? Mūsiškio -22,27. Na ir šiaip jis nuo pat pradžių bene savaite didesnis yra.