Sveikutes🌹 ar kuriai iš jūsų siūlė nuo 22sav vakcinuotis (ale, gimus kudikiui, kad nekosietu) ar bent esat apie tokį dalyką girdėjusios? 🙄

Si_m parašė:
Sveikutes🌹 ar kuriai iš jūsų siūlė nuo 22sav vakcinuotis (ale, gimus kudikiui, kad nekosietu) ar bent esat apie tokį dalyką girdėjusios? 🙄
Pirmą kartą girdžiu kas čia per vakcina???
Aguona123 parašė:
Pirmą kartą girdžiu kas čia per vakcina???
Net neisivaizduoju, pirma syk girdžiu apie toki dalyka, mano konsultantė siulo skiepa -vakcina. gyvenu užsienį, tai labai įdomu ar Lietuvoi yra žinių apie tokias vakcinas
Rooza parašė:
Kokliušo vakcina jos lietuvoj nesiulo
Bet čia ne vaika skiepis, o mane, kad vaikas per mane ta skiepa pasisavintu, čia tikrai Kokliušo skiepas skaitosi?
Aguona123 parašė:
Musu visa seima serga covidu...jusu simtomai labai panasus. Testa pasidarykite bus ramiau❤️
Ir mes persirgom labai lengva forma. Bet pas mane antikūnių taip ir nesusidarė... tai nesuprantu kaip čia taip.. gal vaikutis pasiėmė ir nedaug buvo nes lengva forma
Si_m parašė:
Bet čia ne vaika skiepis, o mane, kad vaikas per mane ta skiepa pasisavintu, čia tikrai Kokliušo skiepas skaitosi?![]()
UK įtariu, na pasidomėkite savo šalyje tiksliai nuo ko, kas per ką kiekviena šalis dėl savo šalies rizikų siūlo skiepytis nestukems, kas mums nebūdinga nereikalinga, nėra aplinkoje gal toje šalyje yra grėsmės su komplikacijomis, dėl to nėščiasias ir skiepija
Si_m parašė:
Bet čia ne vaika skiepis, o mane, kad vaikas per mane ta skiepa pasisavintu, čia tikrai Kokliušo skiepas skaitosi?![]()
Taip, UK čia visoms nestukems siūlo whooping cough vaccine vadinasi 😊