Zybse parašė:
Labas visoms,
Kramtymui tokie vaikučiai puikiai naudoja dantenas, nes krūminių, dar ilgai gali tekti palaukti 😉 bandykit daryti kukuliukus minkštus.
Zybse parašė:
Labas visoms,
Kramtymui tokie vaikučiai puikiai naudoja dantenas, nes krūminių, dar ilgai gali tekti palaukti 😉 bandykit daryti kukuliukus minkštus.
Zybse parašė:
Labas visoms,
Aš duodų malta mėsa arba vištiena suplesau smulkiai ir valgo puikiai. Irgi dantis tik pradėjo lysti, bet puikiai kramto viską. Kaip tik nepatinka košės vientisos reikia kad būtų gabaliukai.
Zybse parašė:
Labas visoms,
Protestavo, kol dabar pati valgo makalaines dantukų neturim dantenom dar springsta kiek duodu nejuokingai, tai pamažu pratinu tarpais kramtyt minkšta kas, bet na reiks laiko, o pagrindinius valgius šaukštu rankom makalaines pavalgo pati laimingai
maitinama nesoduoda. Žodžiu tikrai ne visi vaikai tom dantenom noriai ima
bet aš nesuku galvos, nes supratimas kosminis eina ir augimas tuoj nepastebėsim valgys įprastai su mumis
Zybse parašė:
Labas visoms,
Mesa sutrinu iki tyres ir imaisau i darzoviene. Kad daugiau kramtytu, stengiuosi palikti darzoviu gumuliuku, tai kol kas veikia.
dovilicka parašė:
Kramtymui tokie vaikučiai puikiai naudoja dantenas, nes krūminių, dar ilgai gali tekti palaukti 😉 bandykit daryti kukuliukus
dovilickaNa pabandėm, mergina jau valgo kotletus😆 į šaukštelį net nežiūri tiesia ranką ima mėsą ir daržoves į rankutes ir kerta sau pati👍😆
Zybse parašė:
Valio!!! 🎉🥳
greatmommy parašė:
Mielos mamos! Klausimėlis. Žinau kad pagalvė nerekomenduojama iki 2m. Sūnus pradėjo galvyte ant manosios dėti. Ką daryti?
Pataisyti ir tiek, yra kur pasikuist ir deda mano 3metei pagalvės dar nereik pati nustumia, metukų bandė ant mano dėt patraukiau kol kartu miegojom, sau miega be
Aguona_ parašė:
Pataisyti ir tiek, yra kur pasikuist ir dedamano 3metei pagalvės dar nereik pati nustumia, metukų bandė ant mano dėt patraukiau kol kartu miegojom, sau miega be…
Ačiū 🙂