Pūkelė parašė:
Hmm...tai tai tada skaičiuojant vidurkį patenka ir gimdymo atostogų išmoka. Nes tarkim jei vaiko priežiūros atostogos prasideda birželį. Tai vidurkį skaičiuos iki b…
Taip
Pūkelė parašė:
Hmm...tai tai tada skaičiuojant vidurkį patenka ir gimdymo atostogų išmoka. Nes tarkim jei vaiko priežiūros atostogos prasideda birželį. Tai vidurkį skaičiuos iki b…
Taip
Mergulė parašė:
Sveikutės. Būsiu naujokė, vaikutis ne pirmas, bet senai viskas buvo. Kaip gerai dukrutę dabar būtų dovanų gautO taip tai jaučiuosi gerai, pilna jėgų. Su anais l…
Sveikute, mano pirmas nėštumas , tai pykina skaityk visada, apart kada miegu😩 visi sako bus mergaite, kad taip bloga, bet turejau echoskopa šeštadienį , sako lyg pimpaliukas arba virkstelė😁 tai vat ir klausyk tu močiučių pramanų 😁
evelinutea parašė:
Sveikos, man pirmas nėštumas. Nei karto nepykino, apetitas labai geras, suvalgau daugiau nei seniau ir labai greit išalkstu. Ar ar čia viena tokia? 😄
Ne viena ;) ne karto nevemiau, galbut buna kaaaartais ,kad sleikstulys toks bet momentinis vakarinis daugiau greit praeina 🙈
Laimuska22 parašė:
Sveikute, mano pirmas nėštumas , tai pykina skaityk visada, apart kada miegu😩 visi sako bus mergaite, kad taip bloga, bet turejau echoskopa šeštadienį , sako lyg pi…
Su pirmu vėmiau toliau nei mačiau iki 14 sav. Dabar vos kelias dienas pykino
Tai pirmas berniukas, o dabar jaučiu gal mergaitė, kad nepykina 😁
Opaline parašė:
Su pirmu vėmiau toliau nei mačiau iki 14 sav. Dabar vos kelias dienas pykino
Tai pirmas berniukas, o dabar jaučiu gal mergaitė, kad nepykina 😁
Oij nebutinai. Pas mane du bernai. O nestumai kaip diena ir naktis. Pirmas nestumas buvo pasaka. Nei pykino, nei nuovargis kankino. Nu kaip ne nescia buvau. Tik paciam gale rugstis kilo ir miegot normaliai negalejau. Antras - nuo 6 iki 14 sav baisus pykinimai ir vemimai. Nieko nevalgiau. Ligonine, lasalines... kazkas baisaus. Na o paskui jau viskas gerai. Atsistaciau Va trecias nestumas panasus i pirmaji. Tikrai pykina labai nedaug, dazniausiai vakarais. Tik jegu 0. Baterija pastoviai ties issikrovimo riba. Bet cia manau del to kad pervargstu vaikais besirupindama ir paskui mazaji begiodama per diena. Jei butu pirmas nestumas kai po darbo poguliuko priguldavau... Tai ir vel butu super... O dabar jau gal ir amzius ne tas... Senstu
evelinutea parašė:
Sveikos, man pirmas nėštumas. Nei karto nepykino, apetitas labai geras, suvalgau daugiau nei seniau ir labai greit išalkstu. Ar ar čia viena tokia? 😄
Ne viena. Man lygiai tas pat.
Apetitas zveriskas,norisi visokio velnio i ka anksciau net paziuret negaledavau. Energijos daug, vienintelis simptomas tai jautri krutine ir momentis nuovargis kai atrodo,kad nulusiu nat stalo pvz po pietu😊