Aguona_ parašė:
Gudobeles ir žalios arbatos nekels spaudimo ir ne pulsą čia tvarkyt reikia, jis prie spaudimo tvarkysis, o kitas dalykas kliūna pulsas, jei nežinote nepatarinek…
Aš dirbu su kardiologu todėl drąsiai patarinėju. Nes žinau.
Aguona_ parašė:
Gudobeles ir žalios arbatos nekels spaudimo ir ne pulsą čia tvarkyt reikia, jis prie spaudimo tvarkysis, o kitas dalykas kliūna pulsas, jei nežinote nepatarinek…
Aguona_ parašė:
Žemesnis tai koksesmė tame, kad pulso reguliacija negalima prie tokio spaudimo, nes organizmas paduoda ji aukštesnį
na svarbiausia yra gydytojų konsultacijos…
Mano spaudimas 91 ir 64 pulsas 77 arba 86 ir 58, dekui die su alpimais atveju neturejau nei pirma kart nei dabar, gal del to kad si karta laisvalaiki lovoj leidziu
Kruopelyte parašė:
Kokias arbatas gerti saugu nesciosioms persalus?
jei alergijų nėra, tai su daug citrinos ir medaus. Man ginekologė sakė, kad ir nekalčiausių čiobrelių tik dėl kvapo nebent..
vavava parašė:
Nu nejuokaukit, niekada kardiologas arbatytem nepatarines ir ekstraktai pasakys placebas tai nereik pasakų pasakot apie darbą su kardiologu.
Tiek to, kas iš tiesų susidūręs ir su gydytojais konsultavosi ir gyvena su tuo zino tikrai net nesiginčysiu, geriau kas susiduria pasikonsultuoja su gydytoja
nes forume perlų gaus
Aguona_ parašė:
Nu nejuokaukit, niekada kardiologas arbatytem nepatarines ir ekstraktai pasakys placebastai nereik pasakų pasakot apie darbą su kardiologu.
Nebūčiau tokia kategoriška ir nepulčiau ant žmogaus. Visokių gyd yra ir žinau ne vieną nėštukę kuri buvo gydoma arbatomis dėl itin žemo kraujospūdžio.
Mamanija4 parašė:
Nebūčiau tokia kategoriška ir nepulčiau ant žmogaus. Visokių gyd yra ir žinau ne vieną nėštukę kuri buvo gydoma arbatomis dėl itin žemo kraujospūdžio.…
Aš nepuolu, tik gelytem nekalbu kur reikia pagalbos ne fantazijomis padėti sau
Akviliutte parašė:
Man tai kol kas net uždrausta vaikščioti vienai lauke, nors jau leista nesilaikyti tiek griežtai lovos režimo, pagaliau. Pas mano visą šeimą spaudimas itin žemas, t…
Ačiū, bandysiu, nors kokakola irgi nera my favourite gėrimas 😅
EglėB parašė:
Puikiai Jus suprantu, visą gyvenimą esu su žemu spaudimu, kuris nėštumo metu išvis krito iki grindų...Į kavą nėštumo metu pažiūrėt negaliu, bet... Geriu vien dėl sv…
Kai perskaičiau, kad ir kitoms panašiai, tai kazkaip ramiau. Netrukus eisiu kontrolinio vizito pas šeimos gydytoją, tai pasidomėsiu, gal ka patars. Dėl druskos, tai as mėgstu sūriau, saldumynai man nelabai. Tai kai jau labai slabna buna ir griebiuosi kazko suresnio, nebūtinai sveiko 🤦♀️
Jolika1 parašė:
Kaip pas jus su dantimis reikalai? As pastebejau, kad kai pastojau vienas dantis po truputi pradejo trupeti.. 🤦♀️ Bijau taisyti siuo metu, nezinau ka reiks daryti.…
O kodėl bijot taisyti?