kondro parašė:
Dariausi, atsakymai buvo labai prasti, dariausi ir vvt![]()
Kaip vvt atsakymas?
kondro parašė:
Dariausi, atsakymai buvo labai prasti, dariausi ir vvt![]()
Kaip vvt atsakymas?
pradadevil parašė:
Man buvo pirmas echo 13 savaite , sprando raukšlė buvo 0,36mm , pas kita ginę privačiai "tikslinaus" po kelių dienų rodė 0,34mm , tačiau gydytoja paskyrė genetiko k…
O tai kuom blogas rauksles storis? Cia juk labai mazas? Ar cia jus turejot omeny cm?
Kruopelyte parašė:
O tai kuom blogas rauksles storis? Cia juk labai mazas? Ar cia jus turejot omeny cm?
Oj ,apsižioplinau -0,36 cm
BeAr parašė:
Visoms priscos atsakymai atėjo geri? Man atsakymas bus 30d... nerimauju baisiai. 😑
Sveika, man parode didesne Dauno sindromo tikimybe. Pasidariau po to vvt. Atsakymai buvo ant rytojaus. Vaikelis visiskai sveikas. Tai dabar ramiai lauksiu gimdymo.
Maxi parašė:
Sveika, man parode didesne Dauno sindromo tikimybe. Pasidariau po to vvt. Atsakymai buvo ant rytojaus. Vaikelis visiskai sveikas. Tai dabar ramiai lauksiu gimdymo.
vvt -vaisiaus vandenų tyrimas ? ar skausmingas šis tyrimas ? Koks buvo sprando raukšlės dydis ? Nerimauju kadangi taipogi 30d keliauju pas genetikus
Persikitas parašė:
Kaip vvt atsakymas?
Geras, visi sindromai atmesti bet pas mane tiek prisca buvo blogas, tiek prie echo kibo
tai dabar laukiu kitą sav 18-20sav echo, tikiuosi viskas bus gerai, kažkaip pergyvenu vis 🤔
kondro parašė:
Geras, visi sindromai atmestibet pas mane tiek prisca buvo blogas, tiek prie echo kibo
tai dabar laukiu kitą sav 18-20sav echo, tikiuosi viskas bus gerai, ka…
Kokie skaiciai priskos buvo? As irgi laukiu Nipto atsakymo ir labai neramu
Persikitas parašė:
As irgi laukiu Beniusienes skambucio. Oj nervukus tampo!! 18 d dariausi, jau siandien tikrai turetu paskambint.
Persikitas parašė:
DS tikimybė biocheminė 1:145, o kombinuota 1:37