melisalisa parašė:
Matot, man pirmas vaikas, tai ji jaučiasi geriau viską žinanti. Sakau tai kad toks jis man yra, o ji- čia.lašiniai, aš suprantu kad tau norisi jau to pilvo, bet čia…
Nu nufotkinkit, pažiūrėsim 😁
melisalisa parašė:
Matot, man pirmas vaikas, tai ji jaučiasi geriau viską žinanti. Sakau tai kad toks jis man yra, o ji- čia.lašiniai, aš suprantu kad tau norisi jau to pilvo, bet čia…
Nu nufotkinkit, pažiūrėsim 😁
Mamanija4 parašė:
Nežinau ar būtent dėl to. Bet žinau, kad nipt irgi klysta, būna, kad nėštukės gauna blogą atsakymą, bet po vvt pasirodo viskas gerai. Tokių atvejų irgi mažai, bet p…
Todel kad NIPT tiria placentos chromosomas o ne vaisiaus, placentoj gali pasitaikyti sklaidos defektu ir kudikis gali buto sveikas. Todel esant nukrypimu NIPT reikalinas VVT tyrimas
Sypsenele27 parašė:
Sveikos na ar jau jauciate drugeliu plazdenima pilvuke? 😀😉
Labutis,pakolkas kelis kartus kazka pajutau, bet dar nelabai aisku ar tikrai judesiukai😊
Mamanija4 parašė:
Manau, kad galima, kas gali uždrausti išgirsti kitą nuomonę. Tik realiai jums jau kiekviena diena brangi, reikėtų kuo greičiau. Kažin ar Santarose nemokamų vizitų s…
pradadevil parašė:
man net nesiūlė vvt nors siuntime aiškiai buvo genetiko konsultacijai bei galimam invaziniam tyrimui 🤦♀️ tokia nesusipratus jaučiuos ,sako per vėlu , bet siūlo nip…
Sveiki, as sestadieni buvau pas genetike, aptareme pricos rezultatus, visas rizikas paneige, bet matot man pvz visiskai atvirksciai sake nei jums 🤔
Kai paklausiu gal but vis gi man pasidaryti NIPT, kad jausciausi dar ramesne, pasake jog dabar ju nebeverta darytis ir moketi uz NIPT, sako jei per 18 savaites echoskopa ginekologei kiltu kazkokiu itarimu tada skubos tvarka geriausia butu darytis VVT 🙄🌸🌸🌸
EglėB parašė:
Mano 17 savaičių pilvukas![]()
Koks dailutis🥰🥰
EglėB parašė:
Mano 17 savaičių pilvukas![]()