Nifentite parašė:
Kelinta valanda einate?
12
Nifentite parašė:
Kelinta valanda einate?
12
Milikė parašė:
Ginė ramino, kad tai ne priežastis pergyvent, bet man baisoka....
Nepergyvenkit man 11 sav 6 dienos kai buvo, ziotis denge pilnai. Kai buvo lygiai 13 sav. Jau tik pats kamputis. Tada buvo siek tiek neramumo nes pradejo tepliot, po 2 dienu vykau i priemima, placenta ziociu nebesieke, matyt slinko, del to ir tas patepliojimas buvo. Ryt vykstu 20 savaites apziurai, bus matyt kur toliau ji vaiksto
Jovita Sikder parašė:
Normalu, juk pirmas nestumas Jums. Bet kiek girdejus tokiu atveju, praktiskai visoms pakyla. Kitoms tik i pati gala. Viskas bus gerai. Maziau streso ❤️ O jei ir cp …
Mano lygiai tokia pati nuomonė kadangi pas pačią tokia situacija, kažkokių blogumų nėra, neteplioja, tai stengiuosi nepergyvent ir nestresuot ir viliuos, jog pakils. O jei ką, nu CP tai CP, ne pasaulio pabaiga
Milikė parašė:
Šiandien buvau pas ginę. Tai pastebėjo, kad placenta truputį, nepilnai uždengia žiotis ....sakė, būna pakyla dar eigoje, bet jei ne tada tik Cezario Pjūvis.
…
Sveikute, pas mane tas pats, aš net dėl to 13 sav truputi tepliojau, Oj kiek buvo streso. Tai buvau prieš savaite irgi sakė ta pati kad ji migruoja ir gali pasislinkti, bet jei ne tai Cezaris irgi...
O kaip jums nėra kokiu maudimu spazmų? Pas man sakė gimda biski susitraukineja, tai magnio liepė gerti, tai dabar žiūrėsiu kaip su su placenta bus ir plazmais kai eisiu į kita vizitą.😳
lorree parašė:
Nepergyvenkitman 11 sav 6 dienos kai buvo, ziotis denge pilnai. Kai buvo lygiai 13 sav. Jau tik pats kamputis. Tada buvo siek tiek neramumo nes pradejo tepliot,…
Och, tai vadinasi placenta vietoje nestovi - tai leidžiasi tai kyla. 13 sav., kai buvau, viskas buvo vietoje
Spygl3 parašė:
Moterys, taip nėra apetito, nei pykina nei ką, nu nesinori valgyt visai, jrigu valgau tai per prievartą, labai bijau, kad mažiukui maisto medžiagų nepritrūktų 😢🤯…
jei ir per prievartą, bet valgot, tai viskas gerai. Žinau jauną mamytę, kuri nėštumo metu na, tikrai laaaabai mažai valgė, bet išnešiojo ir gimė sveikas leliukas. Man kai būna nevalgadieniai, tai bent kažką pagraužti vis bandau (vaisia, riešutai) ar kokie bulviniai patiekalai visada pramuša nevalgymus
Sauliukass parašė:
Merginos ar konsultavotės kuri nors su endokrinologu santariškėse? Gal žinot gyd. Pavardę?
Ispradziu buvau pas Bagdžiūnienė, o dabar lankausi pas Kriaučiūnienė