Kitikat parašė:
Ar jau pas ka pradeda isrysketi pilveliai?
Pas mane truputi matosi, aš gan kūda esu, tai didesnis būna, kai pavalgau, tada net kelnių saga reikia atsisegti. 🤣🤣
Kitikat parašė:
Pas mane truputi matosi, aš gan kūda esu, tai didesnis būna, kai pavalgau, tada net kelnių saga reikia atsisegti. 🤣🤣
Kitikat parašė:
Aš taip pat kūdutė esu, bet matosi neblogai, vis sparčiau auga, džinsus, kuriuos nešiojau iki nėštumo jau galiu pamiršti, spaudžia be proto net atsisegus sagutes😂
Fairytale parašė:
Jai jau turiu burbula 😇😅 vyras burbulainiu vadina mane 😂
Dar radau keleta poru nestukiu dzinsu tai uzssisakiau siandiena kad atsiustu![]()
Sveiki, is kur uzsisaket?
Fairytale parašė:
As Norvegijoje esu , tai radau mamyciu kurios nebenaudoja , atsiprasau kad nepaaiskinau situacijos 🧚♀️
As irgi, todel ir klausiau nes nedidelis cia tas pasirinkimas..
Odieve belekiek madingu ir ziauriai patogiu rubu nesčiosiom lietuvos parduotuvese. Hm tarkim turi super dzinsu kelniu tympu treninginiu. Sukneliu maikuciu pedkelniu ir t. T. T. T. T. Nesakykit kad nera is ko rinktis. Nebe tie laikai 😜 nebutina siustis onlaine is uzsienio...
Vikimiau parašė:
Odieve belekiek madingu ir ziauriai patogiu rubu nesčiosiom lietuvos parduotuvese. Hm tarkim turi super dzinsu kelniu tympu treninginiu. Sukneliu maikuciu pedkelni…
Aciu!
Solde parašė:
As irgi, todel ir klausiaunes nedidelis cia tas pasirinkimas..
Aaa , tada gal pabandykit prisijungti i grupe Norvegijos nestukes
Ten visko yra , ir manau ta.panele dar tures dzinsiuku likusiu 🧚♀️
Oi pas mane tam.gale kur esu as tai be sansu rast nes nera H&M pqrduotuves nes daug kas sake kad ten randa 🤗🧚♀️