Oksana parašė:
Na pas mus judesiukai, tokie dar sakyčiau labai švelnūs, vyras dar nejaučia, pas mus placenta priekinėje sienoje galbūt dėl to 🤷♀️
Man irgi priekineje, bet ksrtais taip sukruta 😁
Oksana parašė:
Na pas mus judesiukai, tokie dar sakyčiau labai švelnūs, vyras dar nejaučia, pas mus placenta priekinėje sienoje galbūt dėl to 🤷♀️
Man irgi priekineje, bet ksrtais taip sukruta 😁
Kaaaroleee parašė:
ne tik jauciasi, bet jau ir matosi kaip kruta pilvelis kai mazylis spardosi 🙈😀 sia savaite pradejo jaustis gerokai stipriau nei pries tai 🙂
Man urgi, sianduen ir dienos metu pajutau, ksi pavalgau sukruta, matyt padekoja 😅☺
Na man idomiai,placenta priekineje dalyje ,pradejau jaust nuo 21sav.,bet tokie nestiprus,23 savaite buvo kartais stipresniai,po to vel atrodo nieko nejauciu,viena kita,siandien ryte pastukseno ir vel ramu 🙈 ir apelsinu sulciu geriau ir sokolado,ramybe visiska... pradedu pergyvent
Pas mane kazkur nuo 21 sav pradejo pasijust jie , tai jauciam kadien , ir as ir tetis pridejes ranka 😇 buna.dienu kad ramesnis mazylis , tai as is kart pergyvent puolu.bet vakare pries mieguti taip pasisprado kad uhh 🤗😏 juk jie visad negali kaip uzsukti judet vien tam kad butu mums ramiau , jie jau ir rutina pradeda isivedinet 🧚♀️😇
Viskas bus gerai mums visoms ♥️
Fairytale parašė:
Pas mane kazkur nuo 21 sav pradejo pasijust jie , tai jauciam kadien , ir as ir tetis pridejes ranka 😇 buna.dienu kad ramesnis mazylis , tai as is kart pergyvent pu…
As irgi pergyvenu,kai nejauciu, vis galvoju,kad kas ne taip. Bet gal ilsisi.....kazi ka ten oilvuke veikia?o gal jie nusisuka ir tada nėsijaucia 🤯
Bundzule parašė:
Mamos kuriom 22-23 sav kaip su judesiais?![]()
Pirmus pajutau 14 sav ,o dabar jau senokai duodasi taip kad pilvas kruta visas 😍😀
Oksana parašė:
Taip del to ,mano irgi prieky tai svelnus judesukai,su pirma buvo galinej tai tokiam laike ooo koki stiprus budavo..
Bundzule parašė:
As irgi pergyvenu,kai nejauciu, vis galvoju,kad kas ne taip. Bet gal ilsisi.....kazi ka ten oilvuke veikia?o gal jie nusisuka ir tada nėsijaucia 🤯
Zinokit.man tas pats klausimas , ka jie ten.tiek veikia 🤣 kaip as sakau vakare jei.juda tai pizama rengiasi eis miegucio 😂 o dabar duodasi tai vyras juokiasi.sako kambari persitvarko savo 😂 as dziaugiuos kad tik juda , geriau daugiau ir dazniau.nei reciau 🤗😇🧚♀️
Rineja parašė:
Taip del to ,mano irgi prieky tai svelnus judesukai,su pirma buvo galinej tai tokiam laike ooo koki stiprus budavo..
Tai ir as galvoju,vienos raso,kad vajei kas darosi pilvas kilnojasi,o man ramiai.Mano gal ramesnis,o gal i nugara nusisuka?na tikiuosi viskas gerai taip biski pergyvenu,bet nusiraminu,kad ne man vienai taip ...