ieva921 parašė:
Gal žinote ką pasirinkti:
1. Netaikyti man priklausančio neapmokestinamojo pajamų dydžio (toliau-NDP)
Aš skambinausi į sodrą. Sakau ką man žymėti, jog metų gale nelikčiau skoloj valstybei. Liepė netaikyti. Netaikiau.
ieva921 parašė:
Aš skambinausi į sodrą. Sakau ką man žymėti, jog metų gale nelikčiau skoloj valstybei. Liepė netaikyti. Netaikiau.
ieva921 parašė:
Jei jūsų DU minimumas ar truputį daugiau, taikykite. Jei didesnis DU - netaikyti geriau.
Sveikos, as su klausimu del lovytes. Nusipirkau Milli lovyte is babycity pirmiems 6 men. bet tas ciuzinukas neatrodo labai tinkamas miegui, kadangi jo storis apie 5cm. Ka patartumet tokiu atveju, ar ieskoti papildomo ciuzinuko butent tokio dydzio, ar tiks ir toks? Gal kuri turit butent tokia lovyte?
Nala85 parašė:
Sveikos, as su klausimu del lovytes. Nusipirkau Milli lovyte is babycity pirmiems 6 men. bet tas ciuzinukas neatrodo labai tinkamas miegui, kadangi jo storis apie 5…
Pas mus panasus tai ji ir naudosime
Adore parašė:
Jei jūsų DU minimumas ar truputį daugiau, taikykite. Jei didesnis DU - netaikyti geriau.
Ką reiškia DU?
Solde parašė:
Hahahas mazdaug ir sakau, tai gal galima pasakyt vaikui kad ant sienu nepiestu ? Gal galima priziuret ? Gal galima pasakyt kad rankas i servetele valytu o ne i …
Nu geras 😂 juokinga, tokį pragarą jum piešia lyg vaikas būtų kažkoks siaubunas... Kaip augina, kaip prižiūri ir aukleja ta ir turi. Jei bijo, kad ispaisys sienas nereik duot priemonių tam, mano vaikas piešia tik ant magnetinės lentos ir nieko smagu, džiaugiasi 😊 dėl sofos pirkit jei tik yra noro, bet rinkitės pirkinį praktiška, iš kart apmąstykite kaip valysite visko gi būna 🤷♀️ dažyti sienas? Kada jei ne dabar! 😁 Gims vaikelis ir remontas jau bus įmanomas, bet sudėtingas reikalas, tiesiog rinkitės dažus kurios galima valyti kuo mažiau pažeidžiant 😊 mažiau klausykite tu visu "su patirtim" jų patirtis jum ne rodiklis, tik veltui jums baimes kelia. Dėl bemiegių naktų, tai visko būna, ir serga ir pilvuką diegia, tas tiesa, bet išgyvenama, istveriama ir nieko baisaus 😊
Aisteeja parašė:
Na tikrai maziau klausykit kitu, as deja antra karta pastojau neplanuotai ir tai susilaukiau pasakymu kokie mes neatsakingi, kaip mes susitvarkysim su dviem.. visi …
Siūlyčiau mažiau pasakot tokiem žmonėm. Jei ir ne pagal planą kažkas vyksta, rodyt, kad taip ir norėjot. Nes kuo daugiau kabliukų jiem duodate, tuo kruopščiau jie narplioja jūsų gyvenimą 🤷♀️
ieva921 parašė:
Ką reiškia DU?![]()
Darbo užmokestis
ieva921 parašė:
Ką reiškia DU?![]()
Darbo užmokestis
Solde parašė:
Hahahas mazdaug ir sakau, tai gal galima pasakyt vaikui kad ant sienu nepiestu ? Gal galima priziuret ? Gal galima pasakyt kad rankas i servetele valytu o ne i …
O pas mus kaip tik sienas perdažyti reiktų, tai vyras sakė leisime pasireikšti mažajai ir tada perdazysim🤣