Piramide parašė:
Na ka, mielosios. Matyt busiu pirma, kuri jau uzbaigia savo nestumo kelione. Del sunkios preeklampsijos teko kviest i pasimatyma vaika bunant 34+5. Gime CP pagalba …
Sveikinimai Jums! Ir sveikatos abiems! 😊❤️
Piramide parašė:
Na ka, mielosios. Matyt busiu pirma, kuri jau uzbaigia savo nestumo kelione. Del sunkios preeklampsijos teko kviest i pasimatyma vaika bunant 34+5. Gime CP pagalba …
Sveikinimai Jums! Ir sveikatos abiems! 😊❤️
Piramide parašė:
Sveikinimai jums! Viskas bus gerai ❤️
Piramide parašė:
Viskas bus gerai. ❤️ Sveikinimai! 😊❤️🌺
Piramide parašė:
Na ka, mielosios. Matyt busiu pirma, kuri jau uzbaigia savo nestumo kelione. Del sunkios preeklampsijos teko kviest i pasimatyma vaika bunant 34+5. Gime CP pagalba ir sveria 2.150 kg bei siuo metu yra prijungtas prie kvepavimo aparato. Mano neisnesiotukas, laikau kumscius, kad viskas butu gerai. O as esu po labai gera prieziura Antakalnyje. Sekmes visoms, merginos!Sveikinimai
aukite ir stiprėkite 👶❤
Piramide parašė:
Sveikinimai!! Didelės stiprybės mažiukui ir jums! Sėkmės laikom čiurikus ir špygas, kad viskas būtų ok🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Piramide parašė:
Sveikinimai ir nuoširdžiausi linkėjimai, aukit ir stiprėkit! 🌻
Piramide parašė:
Sveikinu! Aš preeklamsijos irgi labai bijau, nes pirmas nėštumas ją baigėsi. Šiaip trynukai jau būna gimė dėl vietos trūkumo ir mažesni - viskas jiems gerai ir gama greitai iš ligoninės išleidžia. Laikykites!!!
Ačiū moterys, nuraminot dėl svorio šiek tiek. Aš manau pagimdžiusi sugrįšiu, kai tik bus galima į sportą ir pan. O dėl gydytojos netaktiškumo jaučiuosi nekaip. Man jau kokius 3 vizitus sakė kad daug priaugu, vaikas bus didelis. 😐 Beje, šiandien vyksiu į Bonus Eventus kliniką labai tikiuosi pagaliau pasakys kas gims, nes vis dar nežinome🤔🙈
ieva921 parašė:
Ačiū moterys, nuraminot dėl svorio šiek tiek. Aš manau pagimdžiusi sugrįšiu, kai tik bus galima į sportą ir pan. O dėl gydytojos netaktiškumo jaučiuosi nekaip. Man …
Aš pilnai suprantu jus, nes išgyvenu dažnai tokį patį gydytojos pakomentavimą. Tiesiog reik kažkaip blokuot ir praleist pro ausis. Negi dabar pradesi dietų laikytis ar išvis nevalgyt 🤷♀️