Oksana parašė:
Kartais taip žemai vis jaučiu tokį ritmišką kaip atrodo laikrodžio tiksėjimą, toks bum bum, nežinau ar supratot, ar tai gali būt žagsėjimas?
As irgi toki jauciu kartais ir kiek teko skaityti-dometis, tai yra zagsejimas 😊
Oksana parašė:
Kartais taip žemai vis jaučiu tokį ritmišką kaip atrodo laikrodžio tiksėjimą, toks bum bum, nežinau ar supratot, ar tai gali būt žagsėjimas?
As irgi toki jauciu kartais ir kiek teko skaityti-dometis, tai yra zagsejimas 😊
Oksana parašė:
Cha kelias dienas dėl to panika buvo ka jis čia daro 🤣 bet paskui dašilo. Tikrai tik tik tik Tik
ieva921 parašė:
Sulig citata "niekada nesakyk niekada" supratau, kad tas "niekada" visgi ateina. Man taip viską sunku apsakyt žodžiais, bet nebežinau kelinta valanda bliaunu kruvin…
Kaip jūs jauciates? Ar pavyko nurimti? 🌹
Jjustuuke parašė:
Kaip jūs jauciates? Ar pavyko nurimti? 🌹
Sunki bemiegė naktis buvo..Naktį taip supykino, kad vėmiau, tikrai nuo streso nuo visko viskas sukilo..Košmariška. Šiandien visą dieną lydėjo ašaros, labai sunki diena. Grįžo jis iš darbo, atsiprašė, apkabino: pažadėjo daugiau niekada nebeskaudint manęs, kad elgėsi kaip paskutinis asilas, kad pats nesuprato ką daro..man dar labai sunku, bet tikiuosi viskas į gera. Ačiū už palaikymą, kurio kartais taip reikia💗
ieva921 parašė:
Sunki bemiegė naktis buvo..Naktį taip supykino, kad vėmiau, tikrai nuo streso nuo visko viskas sukilo..Košmariška. Šiandien visą dieną lydėjo ašaros, labai sunki di…
Linkiu sveikatos pirmiausia ir nusiraminimo. Labai tikiuosi kad viskas susitvarkys pas jus santykiuose iki galo ir gyvensite toliau darniai 🌸
ieva921 parašė:
Sunki bemiegė naktis buvo..Naktį taip supykino, kad vėmiau, tikrai nuo streso nuo visko viskas sukilo..Košmariška. Šiandien visą dieną lydėjo ašaros, labai sunki di…
Labai linkiu jums liksti stipria moterimi, vyrai neverti tokių moters ašarų, o dar ir nėštumo metu. 🌹
ieva921 parašė:
Aš tai manau nurimus emocijoms, pati parašyciau tai merginai ir paklausčiau kas vyksta ir ko ji nori, ar supranta situacijos rimtumą, ir pan. Negalėčiau pasitikėti vyru tikriausiai kuri laiką 😔 labai nuoširdžiai užjaučiu,kad tokiam ir taip įtemptam laukimo momente dar patiriat tokį stresą, bet pasistenkite susikoncentruoti į leliuka, į save, nes jūs dabar esate svarbiausi ❤️
Įsivaizduoju koks šokas ištiko jus 😳 slystu ir man žemė iš po kojų jei taip vyras mano padarytu kai pas mus tokie santykiai glaudus ir as dėl jo labai darau daug, bet niekada negali sakyt niekada,rutina, metai padaro savo, nežinai kaip bus vėliau,kad ir kaip skaudu būtų labai, vertinu save, ir jei man taip vyras "pašiktu" tai nepalikčiau taip, kaip aš sakau atsiras kitas kuri padarysiu laimingą jei maniškis to neivertintų, nesu ta kuri neatleistų bet vyras gautų įrodyti keliais eidamas ir būtų po padidinamuoju stiklu, šeip sudėtingas tas gyvenimas sudėtingi santykiai, pagundos, reikia mastyt blaiviai...skaudu tikiu 😥 ašaros nieko nepakeis, bandykit atsigaut, nurimti... 🌹🌹
Nifnafnuf parašė:
Aš tai manau nurimus emocijoms, pati parašyciau tai merginai ir paklausčiau kas vyksta ir ko ji nori, ar supranta situacijos rimtumą, ir pan. Negalėčiau pasitikėti …
Mano nuomone nereiketu kapstytis giliau. Ir rasyt ar ieskot to asmens paciai. Nes tik uzvirs emocijos, tas asmuo vel prades sutuoktiniui rasyt kas vyksta kodel man raso tavo zmona vel uzvirs kose kuri bus srebiama nestumo metu. O tai neprides sveikatos busimai mamai.kuriai siuo metu reikia ilsetis nes tai paskutiniai menesiukai
Logiska butu pasistengt nusiramint ir jau po gimdymo susest ir pasikalbet su vyru nuosirdziai apie visa ta incidenta.
Teisingai - nekapstykite giliau nes aš pakapsciusi ohoho kokiu serialų turėjau prieš tris metus.... 🙄
Nurimkite be šaukimo papasakokite kaip jums negera. Kaip jūs jaučiatės bet tik ramiai. Tik ramiai. Paklauskite jo apie tai, papasakoja tegul apie situaciją. Ir kaip jis jaučiasi. Ko jam trūksta. Kaip jis mato šią situaciją. Pakalbėkit. Kaip du suaugę žmonės be triukšmo kad ir kaip š verda. Pakalbekite apie gyvenimo tikslus. Apie ateitį. Kalbėjimas dieevee koks geras dalykas