kristina90 parašė:
Sveikos![]()
Jungiuosi nedrasiai, pasidariau siandien kraujo tyrima ir hcg parode 158buv…
sveikinimai kelinta savaite cia gaunasi su tokiu hcg?
kristina90 parašė:
Sveikos![]()
Jungiuosi nedrasiai, pasidariau siandien kraujo tyrima ir hcg parode 158buv…
sveikinimai kelinta savaite cia gaunasi su tokiu hcg?
paukste. parašė:
Labas rytas 🤗 na štai testas rodo vėl vaiduoklį bet taip sunku patikėti juo (dar drauge pripasakojo kad tokias juosteles ir nuo vandens gali rodyti, net ne svajok t…
Pas mane viršutis pas mane mm dieną vos vos matomas.. bet ryškesnis va šiandieninis 4d po mm tad manau galima tyliai sveikinti
Spurguspurga parašė:
Merginos, o jaip jum yra su pozymiais? Nes as tai nieko apart pamaudenimu ir raizymu pilve nejauciu.Jokio pykinimo , mieguistumo ar ypatingu maisto noru.Krutine irg…
Man kol testas isryskejo ir tepliojo ir kraujo buvo ir labai maude pilva, silpna buvo. Bet dabar visiskai jokiu pozymiu.
paukste. parašė:
Labas rytas 🤗 na štai testas rodo vėl vaiduoklį bet taip sunku patikėti juo (dar drauge pripasakojo kad tokias juosteles ir nuo vandens gali rodyti, net ne svajok t…
Prisijungiu prie Jūsų kompanijos, vakar pasidariau NT ir pamačiau juosteles! Labai džiaugiuosi, bet ir bijau nes sausį turejau nesivustantį nėštumą (10sav.) žinoma buvo rizikingas,nes laukiausi 3🙈 bandau kažkaip apie tai negalvoti,nors labai sunku, lauksiu vizito pas gine ir ka ji pasakys 🙈
Migly parašė:
Prisijungiu prie Jūsų kompanijos, vakar pasidariau NT ir pamačiau juosteles! Labai džiaugiuosi, bet ir bijau nes sausį turejau nesivustantį nėštumą (10sav.) žinoma …
Sveikinu
Agnietė parašė:
Sėdžiu su mažium ant kilimo, fone kalėdinė muzika... ir apsiverkiau "kokia aš laiminga.."... hormonai 😂
Aš vakar romantinis filmą žiūrėjau kad tiek blogiau.,nors neesu iš tų jautruoliu😁
Ievute888 parašė:
sveikinimaikelinta savaite cia gaunasi su tokiu hcg?
Aciu, truputi neramu nes siandien pasidariau testa ir po 2dienu neatrodo kad butu ryskesnis labai🙄 bet vyras apibare kad neissigalvociau nesamoniu, ryt krauja priduosiu ir bus aisku 😊 pagal mm tai 4+2 buvo. Mano ov velyva ir implantacija velyva nes 9dpo buvo dar baltutelis testas 😊 tai bus matyt, palaikykit jei nesunku kumstelius uz mus
kristina90 parašė:
Aciu, truputi neramu nes siandien pasidariau testa ir po 2dienu neatrodo kad butu ryskesnis labai🙄 bet vyras apibare kad neissigalvociau nesamoniu, ryt krauja pridu…
Laikom būtinai ✊✊✊ viskas bus gerai. Kuo daugiau pozityvo ✌️😊