Spalinukas parašė:
Nemanai kad su pirmu ras, nesinervuokit 😊
Jei rastu turi imunoglobulino suleisti
Supratau🙏 tikiuosi viskas bus gerai🥰 nes paskaičius informacijos internete net širdis ima plakti greičiau...
Spalinukas parašė:
Nemanai kad su pirmu ras, nesinervuokit 😊
Jei rastu turi imunoglobulino suleisti
Supratau🙏 tikiuosi viskas bus gerai🥰 nes paskaičius informacijos internete net širdis ima plakti greičiau...
[email protected] parašė:
Man tas pats iki 4 val dar taip užvalgau ir viskas, o nuo 5 burna neužsidaro atrodo pavalgiau, bet vistiek viską turiu valgyti iš eiles🙈 pilvas tik pucias, o svoris…
As net ainu pries miega morku valgyti
Man tas pats iki 4 val dar taip užvalgau ir viskas, o nuo 5 burna neužsidaro atrodo pavalgiau, bet vistiek viską turiu valgyti iš eiles🙈 pilvas tik pucias, o svoris…
As net pries miega morku ainu valgyti 🙈 man ir pucia pilva🙊 didelis pasidaro ir nevirskina visko tai sunku
As net bijau ant svarstykliu lipti 🙈🙊🙊🙊
Agnietė parašė:
Suprantu: aš tada pomidorus, agurkus ir paprikas valgau, kai alkis kankina...arba noriu kažko, bet nžn ko 🙈😅
As viska iseiles valgau ka uzuodziu arba pamatau 🙈🙈🙈
Gerumas parašė:
Mano neigiama grupė o visada galvojau, kad teigiama... Sakė jai viskas gerai skiepą darys 28savaitę🙏vyro mano teigiama, o pas Jus irgi taip pat? Aš kai sužinojau, k…
Pas mane taip. Mano neigiama, vyro teigiama, pirmoji dukra gimė su tėčio kraujo grupe.
karolina2 parašė:
Kaip jums mamytes su maistu as jau nzn ka daryti pavalgau praaina 30min ir vel noriu kazka kramtyti galiu valgyt viska iseiles silkes su sokoladu .Atrodo soti bet v…
Kaip aš jums pavydžiu. Aš negaliu į nieką pažiūrėt, bloga nuo visko. Valgau po biški per prievartą. Ir tai pykina pavalgius nuo bet ko. Siaubingas pojūtis....
Džozikas parašė:
Pas mane taip. Mano neigiama, vyro teigiama, pirmoji dukra gimė su tėčio kraujo grupe.
O pats neštumas, gimdymas sklandžiai viskas praėjo? 🙏Pagimdėte ankščiau, termino metu ar šiek tiek vėliau, girdėjau, kas su neigiamom grupėm dažnai pagimdo ankšciau laiko🤷♀️labai nesidomiu tuo, bet ką išgirdau net idomu pasidarė
Gerumas parašė:
O aš merginos nuo gruodžio 15 iki sausio 12atostogavau,nedirbau,buvau namie vėmiau, gulejau, šventes atbuvau ir t.t,galima sakyti nieko sunkaus neveikiau, o nuo tre…
Gyvenu įprastą gyvenimą, darbas, namai ir kitos kasdieninės veiklos.
Gerumas parašė:
O aš merginos nuo gruodžio 15 iki sausio 12atostogavau,nedirbau,buvau namie vėmiau, gulejau, šventes atbuvau ir t.t,galima sakyti nieko sunkaus neveikiau, o nuo tre…
Gyvenu iprastai kaip gyvenau.Einu i darba , jokio tempo apmazinimo bet as jauciuosi labai gerai, pykinimas praejas ir buvo nestiprus, nei miego noriu ,nei nuovargi jauciu ar irzluma ,zodziu man nestumas kolkas lygu naturaliai mano busenai .Tik kelnes per liemeni siaureja
Gerumas parašė:
O pats neštumas, gimdymas sklandžiai viskas praėjo? 🙏Pagimdėte ankščiau, termino metu ar šiek tiek vėliau, girdėjau, kas su neigiamom grupėm dažnai pagimdo ankšciau…
Nešiojau tai labai lengvai. Vienintelis erzinantis dalykas buvo tik uoslė kaip šuns. 🙊 Pagimdžiau anksčiau. Terminas buvo sausio 15. Gimė sausio 5. Bet čia gal ir mano kaltė buvo. Į karštoką vonią nuėjau, o po jos tik šliūkšt, vandenys nubėgo, bet per parą apatinės čakros neatsivėrė, tai darė cp. Ir pamenu po gimdymo skiepą gavau dėl antikūnių. Bet dukrytė išnešiota, 10 balų gavo, viskas super.
Ir sakė kažkaip rizika dėl antro, tik jei per du metus po pirmojo gimdymo pastoji. Bet kadangi pas mane jau 4 metai praėję, tai aš labai nepergyvenu.