xbrigitux parašė:
Merginos, jums echoskopą daro per viršų ar per apačią?
Man per apačia darė
xbrigitux parašė:
Man per apačia darė
xbrigitux parašė:
kiek teko eiti, tai visuomet pradžioje žiūri be echoskopo, nors man tos procedūros tokios bjaurios :/ tik jau vėliau echoskopuoja..
Na va, buvau savo pirmame pasimatyme su žirniuku ❤️❤️❤️ Išmatavo, tai viskas atitinka, širdelė plaka 🥰 Apžiūrėjo kiaušides, pasakė per kurią pastojau (nors ir taip žinojau, nes lb stipriai jautėsi 🙈), pasakė, kad galiu gyventi savo įprastą gyvenimą ir pan beje, tikrino vagininiu būdu
Per kitą pasimatymą užves knygutę, tai turiu apsispręsti ar eiti privačiai, ar į savo kliniką, nes dvi prižiūrėti negali... o aš išvis noriu pas trečią, kuri vietų neturi 😏
D14N4 parašė:
Na va, buvau savo pirmame pasimatyme su žirniuku ❤️❤️❤️ Išmatavo, tai viskas atitinka, širdelė plaka 🥰 Apžiūrėjo kiaušides, pasakė per kurią pastojau (nors ir taip …
Kaip įdomiai, kai laukiausi pirmagimio kortelė užvedė mano šeimos centras (nors jame ir yra akušerė), o pas ginekologę lankiausi kitame mieste ir viskas ok šeimos centre atlikdavau tyrimus šlapimas, kraujas ir t.t., o kai reikėdavo echoskopo ar kai rado baltymo šlapime važiuodavau į kitą miestą pas ginekologę:)planuoju ir su kitu vaikučių taip daryti 🙈
reimey parašė:
Kaip įdomiai, kai laukiausi pirmagimio kortelė užvedė mano šeimos centras (nors jame ir yra akušerė), o pas ginekologę lankiausi kitame mieste ir viskas okšeimo…
Nežinau kodėl ji taip įdomiai pasakė... nors tyrimus ir darytų šeimos gyd..
D14N4 parašė:
Nežinau kodėl ji taip įdomiai pasakė... nors tyrimus ir darytų šeimos gyd..
Žiūrėsiu kaip man bus gal ir nebeleis taip lakstyti
karolinavai parašė:
Sveikos ar geriate magni? Del pilvo spazmu skaiciausi, kad reik pagert. Ir geriau kalio magnio miltelius bet dabar skaitausi, kad gali persileidima issaukti kanors …
Aš nusipirkau magnio ir kalcio , bet laukiu kol mėslungis prasides - tada gersiu (pirmo nestumo metu gyd liepe, tad įtariu vel teks).
karolinavai parašė:
Sveikos ar geriate magni? Del pilvo spazmu skaiciausi, kad reik pagert. Ir geriau kalio magnio miltelius bet dabar skaitausi, kad gali persileidima issaukti kanors …
Aš geriu, bet ne kažkokį specialu, tiesiog magni su b vitaminu, bet geriu ne del nestumo, o dėl to kad pervargus ir nervų sistema issiderinus tai bandau save pastiprinti kai nepamirstu