kristina90 parašė:
O maziu i vezima ir vaiksciot neiseina? Nenusedi? :/
Nenori vežime būti, nešioju tik nešioklėje, bet joje kokią val tik pabūna...nžn., kaip bus, nea dar nevaiksto..
kristina90 parašė:
O maziu i vezima ir vaiksciot neiseina? Nenusedi? :/
Nenori vežime būti, nešioju tik nešioklėje, bet joje kokią val tik pabūna...nžn., kaip bus, nea dar nevaiksto..
Agnietė parašė:
Aisku, nu gal prasilaus, drauges mazylis nenorejo visai vezime sedet, bet viena diena pats pasiprase isodinamas ir vezamas, gal ir jums taip pasiseks 😁😁
Gal kokiu knyguciu paieskokit ar filmuku/video kur vezioja mamos savo vaikucius
kristina90 parašė:
Aisku, nu gal prasilaus, drauges mazylis nenorejo visai vezime sedet, bet viena diena pats pasiprase isodinamas ir vezamas, gal ir jums taip pasiseks 😁😁
Tai kad jam metai kątik suėjo- nesusitarsi dar ;)
Agnietė parašė:
mano irgi vežime nenorėdavo būti, įkeldavau tik ant rankų užmigdytą bet paskui kai jau pradėjo sėdėti, patiko vežime, nes važiuodavom į miestą, smagu buvo viską matyti
vaiką atsukdavau į priekį
Djodeta parašė:
Ughhh, tas "rytinis pykinimas" galėtu dingt.... negaliu normaliai išsimiegot, visa diena pykina, jau vemt būtu geriau nei jaustis taip... gal kas žino kaip bent nor…
Man padėdavo ir db lb gerai grynas oras ir vaikščiojimas: tiek pūtimas mažesnis, tiek pykinimas
Agnietė parašė:
Man padėdavo ir db lb gerai grynas oras ir vaikščiojimas: tiek pūtimas mažesnis, tiek pykinimas
Dabar orai tokie kad išėjus nupūs mane į kita Lt gala arba liksiu pilnai šlapia, visiškai viduriuko nėra
Djodeta parašė:
Dabar orai tokie kad išėjus nupūs mane į kita Lt gala arba liksiu pilnai šlapia, visiškai viduriuko nėra![]()
nėra blogo oro, tik netinkama apranga ;)
lappe parašė:
nėra blogo oro, tik netinkama apranga ;)
Kai lyja tikrai sutinku, bet kai vėjas toks stiprus tai jokia apranga nepadės esu gan smulki ir gan stiprus vėjas mane visada stumdo