Sugar1115 parašė:
Jau visko prisigalvojau.. nuo paryciu nemažėja 🙁 guliu ir bijau, skambinau dakt bet nekelia gal ka patars
Nusipirkit magnio miltuku ,tikrai nepakenks.
Sugar1115 parašė:
Jau visko prisigalvojau.. nuo paryciu nemažėja 🙁 guliu ir bijau, skambinau dakt bet nekelia gal ka patars
Spurguspurga parašė:
Jau vyras parvežė, gerai kad yra tie forumai ir pasiskaityti visko gali ,nes dakt apie magni nieko nepasake
Sugar1115 parašė:
Jau vyras parvežė, gerai kad yra tie forumai ir pasiskaityti visko gali ,nes dakt apie magni nieko nepasake
oj forumas antri namai čia tiek visko sužinai, kad nuėjus pas daktarę kad ir dėl vaiko gydymo jau pati siūlai sprendimą
Sveikos, jungiuos prie jūsu su dviem juostelem. Laukiam antro vaikučio🥰 viskas planuota. Dar prieš pirmagime man sake kad aš negalesiu tureti vaiku. Tai pirmas vaikas buvo stebuklas. O antras palaiminimas ❤️ Norėjau paklausti tu kurios laukias antra karta ar labai skyriasi neštumai? Su pirma manes beveik nepykino. O daba prisiversti turiu pavalgyti nes bet koks kvapas erzina ir vimdo... 12.02 pas gine jaudinuosi labai nes tokiu laikotarpiu eiles baisios..🙈 O taip noris greičiau pamatyti plakančia širdele ❤️
lappe parašė:
oj forumas antri namaičia tiek visko sužinai, kad nuėjus pas daktarę kad ir dėl vaiko gydymo jau pati siūlai sprendimą
![]()
Teisingai kaip antri manai 🙂
SimonaTa parašė:
Sveikos, jungiuos prie jūsu su dviem juostelem. Laukiam antro vaikučio🥰 viskas planuota. Dar prieš pirmagime man sake kad aš negalesiu tureti vaiku. Tai pirmas vaik…
mano abu nesiskyrė, abu lengvi, jokių pykinimų, nieko gyvenau pakankamai aktyvų gyvenimą, tad laukiantis pirmojo ir vestuves atšokom 7 mėn. ir dar butą nusipirkę remontavomės
su antru buvo dar lengviau, nes buvau vaiko auginimo atostogose, nereikėjo į darbus lėkti...
SimonaTa parašė:
Sveikos, jungiuos prie jūsu su dviem juostelem. Laukiam antro vaikučio🥰 viskas planuota. Dar prieš pirmagime man sake kad aš negalesiu tureti vaiku. Tai pirmas vaik…
Man kolkas nelabai skiriasi, pykina siaubingai, kaip ir pirma karta.
Man taip pat sake, kad negalesiu tureti vaiku, o stai jau bus antras☺️
Inva parašė:
Man kolkas nelabai skiriasi, pykina siaubingai, kaip ir pirma karta.
Man taip pat sake, kad negalesiu tureti vaiku, o stai jau bus antras☺️
Sveikinimai! ☺️
MOT1 parašė:
Taip 11.18 rado sirdeles veikla. 11.23 dar taip pat, bet neatitiko dydis embriono tai dabar po savaites vel dare echoskopa ir neberado sirdeles veiklos.. 😢
Ir man paskyrė vizitą po savaitės, nes mažai paaugęs žirniukas pasirodė, apie širdutę nieko net neužsiminė, tai taip ant dūšios neramu šią savaitę
Vasara77 parašė:
Ir man paskyrė vizitą po savaitės, nes mažai paaugęs žirniukas pasirodė, apie širdutę nieko net neužsiminė, tai taip ant dūšios neramu šią savaitę :unsure:…
Tikekit, kad viskas bus gerai! Man dar po stimuliaciju sake visokiu dariniu yra gimdoj..gal dar tai prisidejo.. nezinau..😔