yCaa parašė:
O tai iki kiek turi būti, kad nenustatytų diabeto?![]()
5.1 man atrodo
yCaa parašė:
5.1 man atrodo
yCaa parašė:
5,2
Ingotis parašė:
Pačioj pradžioj jautėsi lengvas pykinimas, krutu skaudejimas, pilvo tempimas ir nuovargis. Veliau prasidejo lakstymai i tulika ir pakiles apetitas. Dabar toks jausm…
Na sisiot as ir taip daznai eidavau bet dabar gal biski daugiau,ir dar nesustoju valgyt saldumynu 🙈🙈🙈 jau laukiu begalo vizito pas gydytoja,nes dar netikiu visu 100% 🤷♀️🤣🤣 cia pirmas nestumas butu tai del to manau 🙈🙈😁😁
Burbuliuke1 parašė:
Na sisiot as ir taip daznai eidavau bet dabar gal biski daugiau,ir dar nesustoju valgyt saldumynu 🙈🙈🙈 jau laukiu begalo vizito pas gydytoja,nes dar netikiu visu 100…
Ai dar idomus dalykas, kad spuogu ant veido tai la as zn... ped paauglyste ir tai tiek neturejau. Man irgi pirmas, nieko dar nesuptantu
Ingotis parašė:
Ai dar idomus dalykas, kad spuogu ant veido tai la as zn... ped paauglyste ir tai tiek neturejau. Man irgi pirmas, nieko dar nesuptantu![]()
Man visad pries likus savaitei iki dienu islenda keletas,o db nieko 🤷♀️🤣 bet tik kai pasaket dabar tepagalvojau kad ju nebuvo dar 🤷♀️🤣 snd vienas atsirado bet nuo maskes nes vakar jau dirbau nakti tai visad po pirmos naktines su maske atsiranda 🤦♀️🤦♀️
yCaa parašė:
Sveikos, man irgi tikriausiai nustatys, nes tokius kraujo tyrimo rezultatus gavau. Verkiau kruvino ašarom. Bet kazkokia nesamone. Praeitu metu kraujo tyrimas irgi t…
Nu gerai kad ir nustatys, bet kam verkti? 😃
yCaa parašė:
Sveikos, man irgi tikriausiai nustatys, nes tokius kraujo tyrimo rezultatus gavau. Verkiau kruvino ašarom. Bet kazkokia nesamone. Praeitu metu kraujo tyrimas irgi t…
Labuka🙂tikrai nebutinai nustatys.. tiesiog gal is vakaro buvot saldziau kazko privalgius? visaip buna. bet gi verkti cia nera ko, ankciau nustatys, anksciau pradesit laikytis gydytojo rekomendaciju. 🙂neverkit tikrai..
harmonic parašė:
Na man su pirmu vaiki nebuvo, o db nevalgius kraujyje 9,7 tai pakraupe visi, bet nieko apart troskinimo nejauciu, tai pradziai privaciai uzsirasiau, ziuresiu ka ryt…
Jei privačiai pas endo užsirašėt, tai vistiek rekomenduočiau Kauno klinikose lankytis. Kiek esu endokrinologų aplankius, tai klinikose labiausiai išprusę ir daugiausiai žinių turintys. Tie poliklinikose, ar privačiose klinikose dažniausiai dirba daugiausia su antro tipo diabetikais ir bent jau pirmo tipo diabeto konsultacijai tikrai pritrūkdavo jiem žinių (kai su tuo nedirbi, normalu, kad užsimiršta) ;)
avazyr parašė:
Jei privačiai pas endo užsirašėt, tai vistiek rekomenduočiau Kauno klinikose lankytis. Kiek esu endokrinologų aplankius, tai klinikose labiausiai išprusę ir daugiau…
Tb sutiksiu, nes man nustatė GD su pirmu, o į santaros klinikas gavau po 1,5 mėn tik konsultacija, tad iki tol ėjau poliklinikoje pas endo 2 kartus, tai žiauriai prigąsdino, vos ne insulinu grasino, o po santariškių viskas pasikeitė, ten visai kitaip kalbėjo žiūrėdamos į tuos pačius skaičiukus ;)