Luara27 parašė:
O kaip pavydu dėl naminio. Manoji taip skaniai triušį valgo, bet va iš rimi pirkau 😔
Mes irgi netikėtai gavom. Mamos bendradarbė pasirodo dėl savęs augina. Tai nusipirkom iš jų čia tikrai pasisekė.
Luara27 parašė:
O kaip pavydu dėl naminio. Manoji taip skaniai triušį valgo, bet va iš rimi pirkau 😔
Mes irgi netikėtai gavom. Mamos bendradarbė pasirodo dėl savęs augina. Tai nusipirkom iš jų čia tikrai pasisekė.
V.r. parašė:
Mes irgi netikėtai gavom. Mamos bendradarbė pasirodo dėl savęs augina. Tai nusipirkom iš jųčia tikrai pasisekė.
Tikrai naminis turėtų dar skanesnis būti nei parduotuvinis, aš pati triušio nevalgau, bet vaikui siūliau, tegu išbando visko kol maža. Nors kiti sako, jog koka tikslas duot valgyt tai ko pats nevalgo, bet aš linkus vaikui siūlyt viską.
Luara27 parašė:
Tikrai naminis turėtų dar skanesnis būti nei parduotuvinis, aš pati triušio nevalgau, bet vaikui siūliau, tegu išbando visko kol maža. Nors kiti sako, jog koka tiks…
Jei duočiau savo vaikui tik tą ką mes valgom, tai būtų tik bulvėm ir mėsa gyva 😃
Sveikos.Tos kurios ivedinejat grudus,darzoves,gal galit pasidalinti dienotvarke,ka kada duodat valgyti,kada vaikai miega? Man gydytoja sake grudus duoti antriems pusryciams,o darzoves pietums,bet kad mano mazyliai keliasi 9-10val.tai iseina,kad grudai pietums,o darzoviene jau 17val.Arba labai daznai valgydinti tektu.Kai duodat pvz darzoviu, tuo metu vaikas valgo tik darzoves,ar po koses dar ir pienuko duodat?
Dovyda parašė:
Sveikos.Tos kurios ivedinejat grudus,darzoves,gal galit pasidalinti dienotvarke,ka kada duodat valgyti,kada vaikai miega? Man gydytoja sake grudus duoti antriems pu…
Sveiki.mes grūdų košes valgome per antrus pusryčius,kadangi keliamės 7-8 h,tai geriame PM,tada apie 10 h grūdų košė,tada daržovių košė apie 14h. O PM po košių neduodu,duodu vandenuko🙂
Dovyda parašė:
Sveikos.Tos kurios ivedinejat grudus,darzoves,gal galit pasidalinti dienotvarke,ka kada duodat valgyti,kada vaikai miega? Man gydytoja sake grudus duoti antriems pu…
Mes valgom grudus pries dienos miegeli apie 12, o darzoviene po miegelio apie 16.Duodu ir misinuko praejus 15-20 min.Bet nebeiseria pilnos dozes po maisto .Po koki 80 max 100 ml isgeria.
Mamos, aš su tokiu retesniu klausimu😃 kaip valote kilimus? Ryt patiesiu naują kilimą mažajam žaidimams, norėčiau išsiurbti garų siurbliu, bet savo mieste nerandu kas atliktų šitą paslaugą, o chemijos naudoti nenoriu. Galvoju gal aš čia per sudėtingai žiūriu. Bet niekad nesam kilimo turėję, tai įdomu kaip tvarkotės su jais🙂
Erniike parašė:
Sveiki.mes grūdų košes valgome per antrus pusryčius,kadangi keliamės 7-8 h,tai geriame PM,tada apie 10 h grūdų košė,tada daržovių košė apie 14h. O PM po košių neduo…
Pas jus ideali dienotvarke
Spurguspurga parašė:
Mes valgom grudus pries dienos miegeli apie 12, o darzoviene po miegelio apie 16.Duodu ir misinuko praejus 15-20 min.Bet nebeiseria pilnos dozes po maisto .Po koki …
Pas mane panasiai pilnos dozes misinio ir as jau neduodu,nes daug maisto gautusi.be to ir patys tiek neisgeria.