Rimaa91 parašė:
nu sianakt naktele buvo 😀 vartesi miegodamas labai..as dar kazkaip neleidziu..
As ir koki menesi neleidau, nes bijojau.
Bet kamera turiu, tai stebiu visada 😂🤭
Rimaa91 parašė:
nu sianakt naktele buvo 😀 vartesi miegodamas labai..as dar kazkaip neleidziu..
As ir koki menesi neleidau, nes bijojau.
Bet kamera turiu, tai stebiu visada 😂🤭
Mamos, kurių mažyliai šliaužioja arba šiaip paliekat ant grindų ar kilimėlių, ar leidžiat nuogam mažyliui gulėti ant plikų grindų?
Aš savo leidžiu nuogai pasivartyt ant kilimėlio, bet vis nušliaužia ant grindų, baisu, kad nesušaltų, kad kokio puslės uždegimo nebūtų ar kažko. Nebespėju gaudyt.
slyv parašė:
Mamos, kurių mažyliai šliaužioja arba šiaip paliekat ant grindų ar kilimėlių, ar leidžiat nuogam mažyliui gulėti ant plikų grindų?
Leidžiu, nepergyvenu tikrai
Catallea parašė:
Leidžiu, nepergyvenu tikrai![]()
Aš tik neseniai pradėjau pergyvent dėl to
XXma parašė:
Jau ir šliaužiančių yra😳
Ir ropojančių...
Catallea parašė:
Ir ropojančių...![]()
Ohoooo❤️
Catallea parašė:
Ir ropojančių...![]()
Ir irgi gruodikas? Maniškis dar net verstis pats nenori, o čia ropoja 😆
Amarila parašė:
Ir irgi gruodikas? Maniškis dar net verstis pats nenori, o čia ropoja 😆
Na taip. Bet aš nesistebiu, mano ir pirma dukra taip pat anksti pradėjo. dar tikru ropojimu nepavadinsiu, bet jau nuo siūbavimo stovint ant keturių pereina prie ropojimo, kojomis pasistuma, tik rankų neperkelia. Atsipalaiduoja, tada rankas į priekį ir vėl stojasi ant keturių, taip ir varo tikslo link
Valgom batata, mum nuo jos jokios reakcijos, bet taip patinka, kad suvalgo tiek, kiek duodu. Bet va bulvė, brokolĺs nepatiko. Dabar darau su trintuvu vaikišku, reikės iš naujo pagamint, gal labiau patiks skonis, arba teks ieškot mikso, kur galėčiau itraukt nemėgstamas daržoves ir jas skaniai valgytu