MayFlower parašė:
Mes čia pirkom,tikrai pasiteisino:
https://www.smartmama.lt/produkto-kategorija/zaidimu-kilimeliai/
O kokio dydžio jis būna susilankstes?
MayFlower parašė:
Mes čia pirkom,tikrai pasiteisino:
https://www.smartmama.lt/produkto-kategorija/zaidimu-kilimeliai/
Aš ir jis parašė:
Panasei ir mes valgom. Košės duodu kiek pats nori tai ir gaunasi 70ml kokiu. O su mišiniu bėda juoda 🙉 po 90_100 ml suvalgo vos ne vos. 500_600 gaunasi.
Na matyt jiems uztenka, bet taip vargina, nes niekad nezinau kada nores ir kiek 😀 o jei ilgai nevalgo, tai ir nervuotis pradedu, kad gal kazkas negerai vaikui 😀 o kiek jusu priaugo nuo gimimo svorio?
Nengute1 parašė:
Na matyt jiems uztenka, bet taip vargina, nes niekad nezinau kada nores ir kiek 😀 o jei ilgai nevalgo, tai ir nervuotis pradedu, kad gal kazkas negerai vaikui 😀 o k…
Tai ir aš iš pradžių nervavausi labai o db duodu tiek kiek nori ir kada nori. Mes 4 kg priaugom ir 14cm.Menesio pradžiai tiek buvo. O jūs kiek?
Aš ir jis parašė:
Tai ir aš iš pradžių nervavausi labai o db duodu tiek kiek nori ir kada nori. Mes 4 kg priaugom ir 14cm.Menesio pradžiai tiek buvo. O jūs kiek?
Paskutini karta mus svere ir matavo, kai buvo 4,5 men., tai prieaugis nuo gimimo buvo 3,5 kg ir 12 cm. Na gydytoja nieko nesako, tai matyt nieko blogo nera. Pas mane mergaite
Nengute1 parašė:
Paskutini karta mus svere ir matavo, kai buvo 4,5 men., tai prieaugis nuo gimimo buvo 3,5 kg ir 12 cm. Na gydytoja nieko nesako, tai matyt nieko blogo nera. Pas man…
Mano mergaitė taip pat 3,9 kg priaugo, ūgis 14cm
Nengute1 parašė:
Na matyt jiems uztenka, bet taip vargina, nes niekad nezinau kada nores ir kiek 😀 o jei ilgai nevalgo, tai ir nervuotis pradedu, kad gal kazkas negerai vaikui 😀 o k…
Mum irgi užeina tokie laikotarpiai, kai pradeda labai mažai valgyti. Jau antrą mėnesį užeina tokie nevalgymai, kokias dvi savaites tęsiasi, poto kažkaip praeina ir geriau valgo. Bet nervinuosi, kai ilgesnį laiką mažai valgo.. nes gimėm smulkesni, tai nors ir priaugam svorio, vistiek taip sakant atsiliekam, dar 7kg neperkopėm o prieaugis bus kažkur 3,8 kg, dar šį mėnesį nesisvėrėm, o ūgis jau keturių mėnesių buvo +15cm
liukas parašė:
Matuot nematavau,bet jis dedas į tokį maišą su rankenom,tai aš už spintos užkišu. Ilgio gal apie 1m,pločio gal iki 50cm ir storio apie 20-30cm. Taip iš akies atrodo
Aš ir jis parašė:
Mamos ar jūsų leliukai naktį nesivercia ant pilvo miegot 🤔maniškis aplamai tik ant pilvo gali būti nū bet naktį bijau palikti miegantį taip 🙉kas valandą budineju ži…
Naktį dar nesiverčia, bet irgi jau mąstau kaip bus, kai pradės vartytis🙈😀
Aš ir jis parašė:
Mamos ar jūsų leliukai naktį nesivercia ant pilvo miegot 🤔maniškis aplamai tik ant pilvo gali būti nū bet naktį bijau palikti miegantį taip 🙉kas valandą budineju ži…
Kartais sugalvoja ir mano miegant persiverst ant pilvo 😀 bet aš palieku, tik irgi vis patikrinu. 🙈 bet manau čia jau mūsų mamų paranojos 😀