evee66 parašė:
O kokius lego turite? Aš dėl mažų detalių nepirkau dar 🙈
Ne manęs klausėt, bet pasidalinu kokius dukrytė turi: lego duplo su gyvūnais traukinukas, mega blocs ir dar magnetinį "lego" 🙂 tik kažkaip retai prieina, gal mums dar ne metas 🤭
evee66 parašė:
Ne manęs klausėt, bet pasidalinu kokius dukrytė turi: lego duplo su gyvūnais traukinukas, mega blocs ir dar magnetinį "lego" 🙂 tik kažkaip retai prieina, gal mums dar ne metas 🤭
evee66 parašė:
Mes beveik visus turime susipirke kur nuo 1.5 metu, ten ir noredamas vaikas nepraris, dideles detales yra, savaitgali vaziuosim i zoologijos soda, tai dar si prigriebsiu mokymosi tikslams 😊
evee66 parašė:
Gal pasidalinsite kokius žaislus dabar mėgsta jūsų vaikai? Galvoju kažką naujo nupirkti, bet nesugalvoju ką 🤷🏻♀️
Dar hot weels masineles labai patinka su trasomis 😊
liukas parašė:
Kaip saugotes nuo uodu?
Dar pavykdavo išvengti, tik turiu nupirkusi pieštuką po įkandimų. Pernai lb padėjo kai įgėlė bitė 🙂
Mylimukė parašė:
Sveikos mamos. Ar yra jūsų tarpe vis dar maitinančių MP? Mes naktimis vis dar maitinamės, na ir dieną neužmiega be MP. Gal kuri neperseniausiai nutraukėt, pasidalin…
Vis dar maitinu, vis dar labai reikia, nakti keliasi irgi kelis kartus...iki 2 tikrai maitinsiu, o paskui kazkaip bandysiu mazint, nenoriu visai staigiai nutraukt ir stresint, nes zinau kad bus isteriju lavina