tukiomamuks parašė:
Sveikos, mamytes. Kokias atprastukes nesioja jusu mazyliai? Ar pasiteisino? Kur pirkote?
Aliexpress pirkau, bet taip ir neuzdejau, nes labai lengvai perejom prie puodo. Buvau tik apmovusi pamatuot, tai labai fainos pasirode
tukiomamuks parašė:
Sveikos, mamytes. Kokias atprastukes nesioja jusu mazyliai? Ar pasiteisino? Kur pirkote?
Aliexpress pirkau, bet taip ir neuzdejau, nes labai lengvai perejom prie puodo. Buvau tik apmovusi pamatuot, tai labai fainos pasirode
tukiomamuks parašė:
Sveika, nepirkau jokių, būna retkarčiais avarijų bet kuo toliau tuo mažiau🤭
tukiomamuks parašė:
Na, mano mazyle sedasi, padaro reikaliukus, kartoju, vis primenu, kad darytu ant puoduko, matomoj vietoj padetas, pacioj svetainej. Bet kaip atsiseda ant sofos tai …
Buvo ir mums taip pirmas savaites, o kai jau pasidžiaugiau kad priprato tada svečiuose 3kartus apsisysiojo skirtingose vietose 🙈😅
Tfu tfu jau kuris laikas be avarijų, nors esu nusiteikus kad dar tikrai visko bus 🤭
Vita007 parašė:
Mamos, kokių fainu, patogiu su mažais vaikais vietų prie ežerų žinote? Na kad nuomotis būtų galima. Kad seklus priėjimas vandenio, rami aplinka
Mes buvom praeita vasara Ilankos sodyba, netoli Moletu. Labai smagi vieta, patiko
Leely parašė:
Mes buvom praeita vasara Ilankos sodyba, netoli Moletu. Labai smagi vieta, patiko![]()
Ačiū, atrodo tikrai faina vieta!
Mamyte 2008 parašė:
Gal kam buvo toks panasus bėrimas?Is mažo taškelio padidėjo į tokį ir tik vienoje vietoje
Gal galėjo būti įkandimas?
Sveikos, ar yra dar tokių kurie nesėda ant puodo? Pas mus dar nekaip neprisijaukinam jo, jau galvoju gal reikia dar vieno. Atrodo, kad jam visai vienodai ir nesuprantu ko iš jo noriu. Pavyko tik pora kartu ir tai jau beviltiškai su tv ir telefono pagalba. Žinau labai blogai šitaip pratinti, bet.... Galvoju dar atprastukės pabandyti. Kas jas naudojo, ar pasitvirtino, ar reikia ten joms į vidų dar kokių įdėklų?