Pagalve rekomenduoja jeigu vaikas suserga, pradeda koseti, kad butu biski auksciau galvyte. Maniskis kai 2 menesiu susirges buvo, tai ligoninej jau liepe ant pagalves guldyti. Bet siaip kai viskas ok, pagalve nebutina visai. Veliau jau tik

Nessi parašė:
Man pagalve pamenu labai ant vystymo stalo pasitarnavo. Ten plona visai tokia. Tai as budavo pagalve apsiauciu palute ir ikloju. Labai patogu
Geras, net nepagalvojau apie toki buda 😄
Ievukassss parašė:
Sveikos, ar jums dare 3 apziura echoskopu? Man israse siuntima, bet kai pasiskambinau registruotis tai nenori registruoti del koronos jei nera rimtos priezasties. C…
Man padare, nors nepriklause nuo istaigos ir gydytojos matyt priklauso
Nessi parašė:
Nemiga daznas reiskinys. Organizmas i budejimo rezima persijungia, del busimo leliaus. Net nzn ka patarti kai tiek isbandyta. Man paciai viena nakti normaliai kitas…
Nemiga ir mane kankina jau kažkur 2 savaitę prabundu nuo noro wc, nes užspaudžia, arba kojos nervą užspaudžia irgi ir viskas 2 -3 h daryk ką nori 🙈 niekaip.. poto nulūštu, o ryte jaučiuosi nepailsėjus ir galvą skauda kelios dienos.. tai net nežinau ką patarti, matyt išlaukti, nes man neveikia kad ir kokia pavargus nueičiau miegoti 🙄
Ievukassss parašė:
Sveikos, ar jums dare 3 apziura echoskopu? Man israse siuntima, bet kai pasiskambinau registruotis tai nenori registruoti del koronos jei nera rimtos priezasties. C…
Aš dar tik bandysiu registruotis, tai matysim, kokia padėtis. O ar kas nors bandėt tartis pas savas gydytojas dėl gimdymo? Kaip sekėsi? Ką kalba gydytojai? Nes aš bandžiau, tai be šansų. Aišku, dar du mėnesiai. Bet dabar Kauno Klinikose gydytojai eina pagal jiems sudarytą grafiką, tai pas ką papulsim, pas tą. O taip norėtųsi pas savą 🥰
Ievukassss parašė:
Kadangi einu privačiai, tai viską vietoje padaro. Paskutinį kartą darė echo, pažiūrėjo vandenų kiekį, ar atitinka savaites ir svorį
Krissti1 parašė:
Aš dar tik bandysiu registruotis, tai matysim, kokia padėtis. O ar kas nors bandėt tartis pas savas gydytojas dėl gimdymo? Kaip sekėsi? Ką kalba gydytojai? Nes aš b…
Nesitariau ir nelabai suprantu kam to reikia. Vis tiek gimdyti reikės pačiai Kai gimdžiau pirmąją, tai netikėtai papuoliau pas savo gydytoją, praktiškai nk ji nedarė, viską tvarkė akušerė. Gydytoja tik gimdymo metu pastovėjo šalia ir pildė dokumentus.
Ievukassss parašė:
Ir as privaciai buvau. Dabar sake 37 savaite ateiti. Jau kiek suprantu, paskutinis bus pasimatymas. Tai ziures ar apsivertes.
Krissti1 parašė:
Aš dar tik bandysiu registruotis, tai matysim, kokia padėtis. O ar kas nors bandėt tartis pas savas gydytojas dėl gimdymo? Kaip sekėsi? Ką kalba gydytojai? Nes aš b…
Nesitariau ne su vienu ir dabar nesitarsiu.
Ievukassss parašė:
Man šiandien padarė. Nepasivertęs dar, dydis geras, laukiam toliau Kažkoks tyrimas lauks 35 sav, lyg tepinėlį ims