2020.11.27 10:01 (prieš 1 mėn.)
Leyla parašė:
Aš nekentėdavau... tiek esu praleidus visko, gal egoistiškai, bet negalėdavau pagalvoti apie kažkokį "dalyvavimą"... Čia tikrai nepatyręs nesuprasi, ir kiekvienos p…
Aš irgi nedalyvaudavau visur ir visada, bet didesnėse/svarbesnėse šeimos šventėse atbuvau , nors kentėjau juodai
Mano aplinkoj visos esamos ir buvusios nėštukės - terminatoriai 💪 Tai net per dantį mane patraukia. O ką už akių šneka, tai net neįsivaizduoju 😁
Snowdrop parašė:
Nu vėmimo tai nelabai prakentėsi juk, jei jau vemi tai vemi. Pykinimus dar gali prakentėt, bet vėlgi, jei pykina - tai tikrai nesinori nei valgyti, nei linksmintis,…
Aišku, situacija situacijai nelygu. Ir aš tikrai negaliu komentuoti kaip ten kam buvo ir kam nebuvo 😁 Bet su tuo vėmimu, tai irgi žmogus neprivalo visiems prasinešti, kad vėmė. Aš jau kai jausdavau, kad kyla, tyliai pasišalindavau, išsivemdavau ir vėl su šypsena grįždavau prie žmonių. Neinformuodavai visų, kad "dėmesio, dėmesio, aš kątik vėmiau" 😁 Tai gal kažkam irgi pasirodė, kad "oi, taip tai ji miršta, o pasirodo, kad tik maivosi"
Žodžiu, visos mes labai skirtingos 😁