merijada parašė:
Planuoju imti bodi susegama ir sliauztukai. Bet prisipirkau ilgom rankovėm bodziuku, ir dabar galvoju, kad nepatogu užvilti sliauztuka bus ant viršaus. Tai kokius j…
Ilgus. Jei bus šilta, palatoj perrengsiu
merijada parašė:
Planuoju imti bodi susegama ir sliauztukai. Bet prisipirkau ilgom rankovėm bodziuku, ir dabar galvoju, kad nepatogu užvilti sliauztuka bus ant viršaus. Tai kokius j…
Ilgus. Jei bus šilta, palatoj perrengsiu
merijada parašė:
Ilgus, nelabai patogu, bet naujagimiui reikia dviejų sluoksnių, tai į gimdymą geriau ilgus.. paskui persirengsiu jau
Pandaaa parašė:
Sveikos, gal kuriai reiketu, dovanoju 6 vnt.
Tena Silhouette sauskelnes M dydis, juodos. Kaunas.
Sveiki o gal siunciate ? Paimciau
vimamo parašė:
Ilgus, nelabai patogu, bet naujagimiui reikia dviejų sluoksnių, tai į gimdymą geriau ilgus.. paskui persirengsiu jau
As imsiu tik slaiuztukus, vienas sluoksnis, tik kad merino vilnos, tai manau pats tas ir tikrai abejoju, kad butina dvieju sluoksniu 🤔
Rugsell parašė:
As imsiu tik slaiuztukus, vienas sluoksnis, tik kad merino vilnos, tai manau pats tas ir tikrai abejoju, kad butina dvieju sluoksniu 🤔
Tikriausiai užtenka ir vieno aš imsiu bodžiuka nes man atrodo, kad del bambutės saugiau, bet čia tik mano isitikinimas. Nes į palata kelioms dienoms prisiėmiau bodžiuku su kelnytėm tai bus tik vienas sluoksnis kaškaip pirma diena norisi šilčiau, kad butu. Visvien vaikas iš 36-37 temp. pakliuna į mažesne tai gal todėl norisi šilčiau, o paskui palatoj bus plėdukas šiltas ir aišku laikas pratintis prie nuolatinės temp.🙂
Kad jūs tik žinotumėt kiek aš visko prisidėjau vaikui🙈🙉 ir bodziuku ir slaiuztuku ir viso kito🙂🙂 nors akusere pas mus sake pasiimt tik drabuziukus su kuo vaika vesiuos namo ir pleduka jei noresiu savo, nes pas mus cia Norvegijoj viska duoda tiek mamai tiek vaikui ko tik reikia kol būni ligoninėje
ugniesmergaite parašė:
Kad jūs tik žinotumėt kiek aš visko prisidėjau vaikui🙈🙉 ir bodziuku ir slaiuztuku ir viso kito🙂🙂 nors akusere pas mus sake pasiimt tik drabuziukus su kuo vaika vesi…
Visada labiau norisi savo😊 aš gimdžiau Vilniuje Antakalnije tai ten taipat viska duoda, bet aš viska savo vežiausi ir dabar taip darysiu savo man maloniau😁
Dovar parašė:
Visada labiau norisi savo😊 aš gimdžiau Vilniuje Antakalnije tai ten taipat viska duoda, bet aš viska savo vežiausi ir dabar taip darysiu savo man maloniau😁……
O ka dave antakalnyje? Pries 4 metus gimdziau, tai vaiko valdiskai rubais nerenge, dave tik man naktinius gimdymui. Daugiau niekas nieko nesiule tikrai, tai idomu
Po_saule parašė:
O ka dave antakalnyje? Pries 4 metus gimdziau, tai vaiko valdiskai rubais nerenge, dave tik man naktinius gimdymui. Daugiau niekas nieko nesiule tikrai, tai idomu :…
Musu prašė tik koinyčiu ir kepurytės bent gimdykloj visa kita sauskelnes, bodžiu ir šliauštus aprengė ligoninės, ir plėda davė, kita diena į palata atėja klausė ar nereikia vaikui švarių rubelių ir plėda kai atidavinėjau, nes savo turėjau sakė pasilaikyti gal dar prireiks, dar gavom dovanu dvi dežutes ten sauskelniu buvo ir meginukų visokių, aišku savo sauskelniu taipat išnaudojom nemažai, bet ir susitaupė🙂 o aš gimdykloj viska savo turėjau tai kaškaip nieko nereikėjo jie tik palutes savo klojo ir tai kai vyras pakeitė į mūsų palute nes sušlapo biškuti akušerė kai parėjo sakė kam jūs savo naudojat taigi čia pilna tu palučių imkit mūsų savo pasilaikykit dar turėsit kur panaudot🙂