Ar planuojate imti privačia palatą Kauno klinikose?
Gal žinot ar galima is anksto ja gauti/rezervuoti!?
Labai norėčiau kad nereiktu vaikščiot i bendra dušą ar wc,

Aš šiandien po vizito, tai greit reikės nutraukti aspiriną. Jį geriu dėl preeklampsijos. Po to bus matyti, ar spaudimas kils, ar ne. Gali būti kad šįkart išnešiosiu. Jau dabar man viskas nauja, nes sūnus gimė 31-mą savaitę, tai panelė beveik mėnesiu vyresnė ir, žinoma, žymiai stipresnė.
Panelė jau 2400 gramų, tai man atrodo labai daug. Ne dėl normų - jas atitinka - o dėl suvokimo, kaip viskas greit eina
Neapsisprendžiu kur gimdyti - Klaipėdoje ar Kaune. Bijau, kad iki Kauno tolokai, ypač žiemą, kai gali būti slidu ir pan. Kaunas vilioja, nes ten galima gimdyti patogiomis pozomis, o Klp įprastai neleidžia, todėl gimdymas gali užtrukti ilgiau, didesnė plyšimų tikimybė, nebent aš kažko nesuprantu? Kaip jūs renkatės gimdymo namus?
Galvočiau apie Kretingą, bet pasirodo su mano bėdomis geriau ten nevykti.
Krisias parašė:
Labas. As planuoju imti kiek zinau nuvaziavus gimdyt iskart turi pasakyt kad privacios nori 😊 is anksto tai kaip zinot kada gimdysit? nebent jau suplanuota del to reiktu pasiskambint ir pasiklaust gal netycia ir galima 🙂
Krisias parašė:
negalima iš anksto, tik vietoj atvykus gimdyt rašotės į eilę, arba jeigu patiloginiam gulit ir nebeišleis namo, tada irgi galima rašytis į eilę.
E-ienė parašė:
negalima iš anksto, tik vietoj atvykus gimdyt rašotės į eilę, arba jeigu patiloginiam gulit ir nebeišleis namo, tada irgi galima rašytis į eilę.![]()
O kokia kaina privačios palatos?
zibute1111 parašė:
O kokia kaina privačios palatos?
35€ pirmos trys paros, ketvirta para 23€ berods.
Veronika99 parašė:
man tragiski skaumsai buvo viena vkara kitus taip diena paskaudedavo pasiskambinau ginei pasake kad jaau irgi vaikas planuoja savo atejima tai sako gali but kad i…
Man su vytu taspats. Pasieme po Kalėdų atostogas iki pat termino datos sako tai buk gera anksčiau negimdyk o tai stresuoso bus 😁🙉
Budeite parašė:
Kokius vardus vaikams išsirinkote?![]()
Deimantė