Krisias parašė:
O einate į vonia pagulėti šiuo nėštumo laikotarpiu? 🤗
Aš asmeniškai ėjau visą nėštumą nuo 16sav kai jau galima. Bet žinoma vanduo turi būti realiai jūsų kūno temperatūros. Ir vanduo be jokių cheminių medžiagų (be putų vonios ir pns.)
Krisias parašė:
Aš asmeniškai ėjau visą nėštumą nuo 16sav kai jau galima. Bet žinoma vanduo turi būti realiai jūsų kūno temperatūros. Ir vanduo be jokių cheminių medžiagų (be putų vonios ir pns.)
Veronika99 parašė:
Gal, kuri dabar buvo eko 39-40sav ir koks svoris jūsų ? Nes aš žiauriai išsigandau kai pasakė kad 3.700 nors klinikose sakė viskas čia gerai.. bet kažkaip žiauriai …
buvau, mergina 3,55 +_ 0,5 kg, sake sunku tiksliai ismatuoti nes galvyte isistacius.
InguTx3M parašė:
buvau, mergina 3,55 +_ 0,5 kg, sake sunku tiksliai ismatuoti nes galvyte isistacius.
Tai kažkiek panašiai. Jo svoris visada turi paklaida sakė mano gine.. tai nėra taip baisiai. Tikiuosi svoris gimus bus ne į + 😂🤯
Veronika99 parašė:
as snd buvau apziuroje ligonineje, zdz man lyg ir buvo tie paruosiamieji ale kas 30min bet praejo, ka ivaikstau toks jausmas kad kazkas neseniai gerai mane***** nes…
O kodel jums neleidzia pernesioti? O termino diena is karto CP? Gi iki 10 d.Lt leidzia pernesiot.
Krisias parašė:
aš ėjau į pirtį visą neštumą, taip ramiai nepersistengiant, pirty sekiau pulsą, kad per daug neužkiltų. Manau taip ir dėl vonios malonumų, priklaso nuo jūsų savijautos, tiesiog klausykit ką sako jūsų kūnas.
Veronika99 parašė:
as snd buvau apziuroje ligonineje, zdz man lyg ir buvo tie paruosiamieji ale kas 30min bet praejo, ka ivaikstau toks jausmas kad kazkas neseniai gerai mane***** nes…
O kodėl cp iškart? Ar turėjote omenyje, kad prieš tai skatins ir jeigu vistiek nepavyks, tada cp? Tuo labiau ir terminas tik Sausio 6 d., savaitę gal tikrai galima būtų dar nešioti...
O dėl vaiko svorio, tai man su dukra buvo taip, kad 40 sav. pamatavo kaip 3600, po dviejų dienų gimė 3830.. Tai paklaida gavosi į didesnę pusę 😁
Laknė parašė:
Pridedu lentelę. 50 %° yra pats viduriukas, vidutinis svoris.
O matėt kelintų metų senumo lentelė? 😁 Kažkaip nedrįsčiau vadovautis jau šiais skaičiais 😊