Dabkute1994 parašė:
Sveiki ir mes prisiduodam gimėm prieš 5dienas 4,056g ir 52cm stiprus vyrukas aišku buvo pernešiotas bet sveikas 😍
Sveikinimai!
Dabkute1994 parašė:
Sveiki ir mes prisiduodam gimėm prieš 5dienas 4,056g ir 52cm stiprus vyrukas aišku buvo pernešiotas bet sveikas 😍
Sveikinimai!
Krissti1 parašė:
Mano terminas 27 d. Jau kuris laikas strėnas rakino, suintensyvėjo vėl pykinimas. O dabar antra diena tiesiog guliu, nes labai pradėjo spazmuoti pilvą, maudenimas i…
Priminėte mano vyresnėlę. Ji dviem savaitėms likus iki gimdymo, vis klausinėdavo kaip jaučiuosi, nes atrodau ne kaip...
Visas belaukiančias ir nesulaukiančias labai gerai suprantu. Laikykitės visos, tikrai amžinai nėščios nebūsite ir anksčiau ar vėliau susitiksite su savo angelėliais ;)
Terax parašė:
Mamytes kokio dydzio kepuryte tik ka gimusiam kudikiui pirkti (i ligonine, plonyte) ?
38cm.
Na va, pagaliau išvydom pasaulį ir mes. Gimėm 39+6, lygiai 21val, 3290g, 54cm vyrukas.
Jokie vaistai nuo skausmo nepadėjo, epidūras irgi, tai buvo sunki pirma patirtis. Kaklelis netaip sparčiai vėrėsi. Bet pats stūmimas vaiko užtruko kokias 10min tai vis paguoda. Svarbiausia viskas gerai baigėsi. Tik mažas tinginukas kolkas, kaip ir nori valgyt, kaip ir tingi
samm parašė:
Na va, pagaliau išvydom pasaulį ir mes. Gimėm 39+6, lygiai 21val, 3290g, 54cm vyrukas.
Sveikinimai
samm parašė:
Sveikinimai! ❤️
Mane jau skatina nežinau kaip tas daiktas lietuviškai vadinasi kuri įkišo, kad greičiau vandenys paskatinti ir aišku sąrėmių tikimės iki rytojaus gimti ❤️❤️❤️
samm parašė:
Sveikinimai🤱💐💕
Giedita357 parašė:
Sveikinimai! ❤️
Mane jau skatina nežinau kaip tas daiktas lietuviškai vadinasi kuri įkišo, kad gre…
Sekmės ir lengvo gimdymo🤰🤱🎉💖
Mes ryte važiuojam nors taip tikėjausi, kad visgi išlis pati, na nebent dar sugalvos paskutine minute🙂
Dovar parašė:
Sekmės ir lengvo gimdymo🤰🤱🎉💖
Mes ryte važiuojam nors taip tikėjausi, kad visgi išlis pati, na nebent dar sugalv…
Ačiū, jau dabar užeina sunkus sąrėmiai. Laikom kumščius su vyru, kad mažoji gims šia naktį. Jau labai ilgai laukiam. Ir jums sveikatytes ir kad viskas praeitų sklandžiai ❤️