Laknė parašė:
čia vienas iš būdų paskatinti gimdymą, kad nereikėtų skatinamųjų![]()
Jo bet tąkart mano nėštumas buvo itin mažas ir buvo gresiantis seniai čia. Tik įspėti galėjo, akys ant kaktos iššoko
Laknė parašė:
čia vienas iš būdų paskatinti gimdymą, kad nereikėtų skatinamųjų![]()
Jo bet tąkart mano nėštumas buvo itin mažas ir buvo gresiantis seniai čia. Tik įspėti galėjo, akys ant kaktos iššoko
Po_saule parašė:
Nu bent jau man tas kaklelio tikrinimas atrodo gelytes palyginus su gimdymu 🤣
Gal dar priklauso kaip daro, sunku pasakyti, vieną patyriau, kito dar ne
Man terminas 24 arba 26d. Bet kol kas niekas nevyksta, pirmagime 38 savaiciu pagimdziau o bernuzelis neskuba gimti. Nesinori skatinimo noretusi naturaliai kad viskas uzsikurtu, bet bus kaip bus. Gal savaitgali pajudes kas. O jei ne pirmadieni pas gydytoja ir sake rasys siuntima i ligonine. Kita savaite pilnatis, tai turetu pasiberti vaikuciai, sako per pilnati suaktyveja gimstamumas😁😁 su dukra man pasiteisino 😁
Ievukassss parašė:
Man terminas 24 arba 26d. Bet kol kas niekas nevyksta, pirmagime 38 savaiciu pagimdziau o bernuzelis neskuba gimti. Nesinori skatinimo noretusi naturaliai kad viska…
tikėkimės kad jūsų žodžiai išsipildys 😀
Po_saule parašė:
Nu bent jau man tas kaklelio tikrinimas atrodo gelytes palyginus su gimdymu 🤣
Kaip visoms skirtingai 😁 O aš net nenoriu prisiminti to kaklelio skėtimo iki reikiamų cm 🙈 Geriau gimdyti 😁
Krissti1 parašė:
Kaip visoms skirtingai 😁 O aš net nenoriu prisiminti to kaklelio skėtimo iki reikiamų cm 🙈 Geriau gimdyti 😁
Nu gal Tau kazkaip kitaip buvo, jeigu sakai, kad skete. Man tai tiesiog tikrino atsiverima. Su pirmu nestumu karta ir dabar ne taip seniai tikrino. Tai man tikrai nebuvo baisiai skausminga. Nemalonu, bet pakenciama tikrai. Nesu girdejus, kad skestu pirstais 🧐 gal cia tas vadinamas kaklelio masazas?
Po_saule parašė:
Nu gal Tau kazkaip kitaip buvo, jeigu sakai, kad skete. Man tai tiesiog tikrino atsiverima. Su pirmu nestumu karta ir dabar ne taip seniai tikrino. Tai man tikrai n…
Ne ne, ne masažas. Apsaugok Dieve nuo tokių 😁 Kaklelio tikrinimas nemalonus, bet, kaip sakai, pakenčiamas. Bet sąrėmių metu, kada atsidarinėja kaklelis pakankamai ilgai, tai bando tuos trūkstamus cm praskėsti papildomai pirštais 🥵
Bagira parašė:
O kiek laiko gali atsidarinėti kaklelis? Nes aš pavyzdžiui buvau 3ienį apžiūroje, sakė nei kiek neatsidaręs, dabar sako 3cm, bet sąrėmių jokių nejaučiau ir nejaučiu…
Labai sunku pasakyti, nes kiekvienai ir su kitu gimdymu būna skirtingai. Pvz. su pirmu ėjosi viskas labai sklandžiai, kaklelis pats vėrėsi. Su antra į apžiūrą nuvažiavau su 5 cm, o gimdykloje ties 6 cm ir sustojo. Kitos, žinau, kad su 3 cm pravaikšto nuo 30 nėštumo savaitės. Taip kad viskas priklauso nuo hormonų, kaip jie suveiks. O pagal gydytojus skaitosi, kiek atsimenu sakydavo, kad į valandą atsiveria 1 cm (čia sąrėmių metu).
Krissti1 parašė:
Ne ne, ne masažas. Apsaugok Dieve nuo tokių 😁 Kaklelio tikrinimas nemalonus, bet, kaip sakai, pakenčiamas. Bet sąrėmių metu, kada atsidarinėja kaklelis pakankamai i…
Oj, tai tokio tada nepatyriau "malonumo", nezinau 😇