Dovar parašė:
Sveikos, sveikinimai visoms sulaukusioms savo vaikučių💐🤱 laukenčioms linkiu greito ir lengvo susitikimo🤰🥳
Sveikinimai!
Dovar parašė:
Sveikos, sveikinimai visoms sulaukusioms savo vaikučių💐🤱 laukenčioms linkiu greito ir lengvo susitikimo🤰🥳
Sveikinimai!
Dovar parašė:
Sveikinimai. Kokia ilgakoje panelyte mano sunelis irgi 55 cm gime, tik svoris 4190g
Dovar parašė:
Sveikinimai🥰 Aukit sveikos, mergaitės 🍀
Nessi parašė:
Sveikinimai. Kokia ilgakoje panelytemano sunelis irgi 55 cm gime, tik svoris 4190g
Dar kaip tik apie jus pagalvojau ar dar ne 😊 Sveikinimai! Vyresnėliui beveik dovana 😁 Stiprėkit! 😊🍀
Nessi parašė:
Aciu. Tikrai buvau jau issiganddus, kad bus gimtagieniai viena diena 🤪 Na liko paskutine sausio savaitele. Kas dar vis puskuojat?
Aš ligoninėje nuo penktadienio, kai buvo 3cm ataivėrimas. Per savaitgalį lygtai pasišalino kamštis. Laukiu vizitacijos, gal kas nors paaiškės, bet ką tik tonus rašė, sakė sąrėmį nupiešė, nieko nejaučiau.. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Įstoju į ,,Jau turėjo gimti" gretas
Kai pirmas gimė 31-ą savaitę ir pradžioje matėse šįkart taipogi matėsi preeklampsijos ženklai - netikėta.
Kas vakarą galvoju, gal kas bus. Nieko nevyksta. Šiąnakt atsikėliau į tualetą ir suėmė skausmas nugaroje bei pilvo apačioje. Pakenčiamas, bet stipresnis nei bet kada. Galvojau, kad kažkas įvyks. Pasivaikščiojau ir aprimo. Dar ilgai neužmigau, nes buvo adrenalino pliūpsnis - o gal? Jau apima slogi nuotaikai. Kaip jums?
Bagira parašė:
Aš ligoninėje nuo penktadienio, kai buvo 3cm ataivėrimas. Per savaitgalį lygtai pasišalino kamštis. Laukiu vizitacijos, gal kas nors paaiškės, bet ką tik tonus rašė…
Jei antakalnyje, tai ten greitai. Pavizituos, trupiti paskatins ir turesit leliu ant ranku.
-1magination- parašė:
Įstoju į ,,Jau turėjo gimti" gretas![]()
Kai pirmas gimė 31-ą savaitę ir pradžioje matėse šįkart taipogi matėsi preeklampsi…
Baisus tas jausmas, kai kai po termino. Kazkoks toks beviltiskumas apima.
Nessi parašė:
Jei antakalnyje, tai ten greitai. Pavizituos, trupiti paskatins ir turesit leliu ant ranku.
Tai va, vis lauki, kiti irgi klausinėja, kažkaip išvis norisi išjungti telefoną ir neiti iš namų, nes ir taip nemalonu, ir dar tiek klausimai...
Kaip man gydytoja pasakė "pati prisiprašei gimdyti, tai dabar kentėk". Čia kai po kokių gimdykloje praleistų 10 valandų verkiau ir sakiau kad nebegaliu. Kaklelis nesivėrė, leido epidiūrą, skatino. Sarėmius kentėjau nuo 19h vakaro iki 8 ryto (nes tik buvo kaklelis 1 cm atsivėręs, tai laukiau namuose), toliau nuvykus į ligoninę nuo 9 ryto iki 3:20 praleidom su vyru gimdykloje. Nes sunkiai vėrėsi kaklelis. Ką noriu pasakyti? Laukit, viskas ateis savaime. Jeigu žinočiau kas manęs laukia, gal irgi dar būčiau kažkiek pratempus.
-1magination- parašė:
Tai va, vis lauki, kiti irgi klausinėja, kažkaip išvis norisi išjungti telefoną ir neiti iš namų, nes ir taip nemalonu, ir dar tiek klausimai...
Suprantu. Aš kas rytą bendram čete randu draugo žinutę: nu dar negimdot? O tada per dieną dar 10 žinučių iš kitų, kur realiai jiem jokio skirtumo, tik sportinis interesas. O į pasakymą: oho, ko taip ilgai tai išviso pasiūst norisi.