2021.05.21 23:41 (prieš 5 m.)
babarikė parašė:
Kai paskaitau jūsų komentarus apie tai kaip miega jūsų vaikeliai, tai jaučiuosi nesėkmingiausia motina pasauly. Maniškė lovytės nepripažįsta, miega su mumis, o dien…
Suprantu jus. Labai pažįstamas jausmas, kai buvo pirmagimis ☺️ Bet nusiraminkit ir auginkit taip, kaip išeina ir kaip leidžia jūsų vaikutis. Kaip visos sakė, taip ir aš paantrinsiu, jog viskas laikina, vaikučiai greitai auga ir keičiasi.
Patirčių turiu 😁 Pirmagimis mane buvo tiesiog iščiulpęs. Išmaitinau 11 mėn, bet kai mano ginekologė ir daktarė mane pamatė ir nepažino, abi liepė baigt maitinti ir savęs žiūrėti. O migdymas ištisinis buvo ant kamuolio.
Antroji buvo fiziškai ir morališkai palaužusi visus. Rėkė non stop 4 mėnesius. Naktimis jau duodavosi vyras, nes neturėdavau jėgų. Nešiojau rankos langetę, gavosi uždegimas nuo nešiojimo, o pasekmes jaučiu iki šių dienų, jei ne taip pakreipiu riešą. Ir tada ramybė. Ko rėkė, nieks nežino ir pati nepasako 😆
Na ir šitoji, kaip Leyla rašė - atseikėjo 😁 Už visas bemieges naktis ir vargus, matyt.
Tad nusiraminkit, pasidžiaukit, kad esate sveiki, o viskas susidėlios taip, kaip reikia ☺️🍀