Šnarpšt parašė:
Matyt labai skirtingai suprantame, kas yra piktumas, nes nemačiau čia dar nė vienos piktos 🤷
Kiekviena perskaito su savo intonacijom. Man piktu irgi nesimato
Šnarpšt parašė:
Matyt labai skirtingai suprantame, kas yra piktumas, nes nemačiau čia dar nė vienos piktos 🤷
Kiekviena perskaito su savo intonacijom. Man piktu irgi nesimato
leila123 parašė:
Pastebiu kažkokią baimę šiam tyrimui, nes dažnai pastebiu komentarus, bandymą išvengt jo ir tt, tai man tai irgi atrodo neatsakinga. Taip visa medicina rekomenduoja…
Astra parašė:
Nėščiajai niekas neprivaloma, gali išvis pas gydytojus nesilankyti ir namuose pagimdyti. Nei dėl živ, nei dėl sifilio, nei dėl hepatito nesitirti, nes juk aišku, ka…
Bet merginos, tas gliukozės tyrimas "privalomas" tapo nuo 2019 m.
Tai kaip iki tol, moterys gimdė? Kiek tūkstančių naujagimių kasmet?
Kad kas antrai nustatomas irgi mano galva nenormalu.. gal tegul rodiklius persižiūri...
Nes panašėja į tai, kad nusičiaudėji kartą ir jau gripą pripaišo...
Tesalija parašė:
Bet merginos, tas gliukozės tyrimas "privalomas" tapo nuo 2019 m.
Tai kaip iki tol, moterys gimdė? Kiek tūkstančių naujagimių kasmet?
Tai kad ir anksciau dare ta tyrima jei kraujas kele itarimu
Campi parašė:
Tai kad ir anksciau dare ta tyrima jei kraujas kele itarimu
Darė, bet iš mano aplinkos, reta kuri gėrė gliukozę.. o dabar skaitai, kad kas antrai pripaišytas GD..
Todėl ir abejoju tuo tyrimu, ar normalūs rėžiai uždėti..
Tesalija parašė:
Darė, bet iš mano aplinkos, reta kuri gėrė gliukozę.. o dabar skaitai, kad kas antrai pripaišytas GD..
As geriau, man nepripaise. Bet po pirmo nestumo nereikejo daugiau, nes nemate reikalo, riantis pirmu
Tesalija parašė:
Čia iš kur tokie duomenys , kad kas antrai pripaišomas?
Iš mūsų beveik 30 nėštukių GD buvo 2 . Sakyčiau toli gražu iki kas antros
Parašiau,, privalomas,, bet tai nereiškia kad privaloma, viskas rekomenduojama... pas mus ne pirmas vaikutis ir tik su penktu 2019 pirmą kartą gavau siuntimą gerti gliukozę nes įtraukta i nestukių programą, kur konpensuoja valstybė.. Sutikti ar ne kiekvienos mūsų asmeninis reikalas aš gėriau, kad žinočiau ar tikrai pas mane viskas gerai su cukrumi kadangi turėjau viršsvorį nors dabar žinau kad ir liaunoms tai gresia 😁 yra tyrimu kurių tikrai nesitiriu, bet echo turėjau ne viena ir ne penkis nes buvo reikalas 😌
Visai nematau pykčio tarp mamų ❤️
daughter parašė:
Parašiau,, privalomas,, bet tai nereiškia kad privaloma, viskas rekomenduojama... pas mus ne pirmas vaikutis ir tik su penktu 2019 pirmą kartą gavau siuntimą gerti …
Ir buvo gerai?
Ar visgi viršsvoris kišo koją?
Aš taip pat gėriau su pirmu kaip laukiausi tiksliai pamenu tai buvo prieš 9 metus dabar tikiuos viskas bus gerai dėl nėštumo ir jei reikės darysiu 🙂 nors tada nerado nieko. Bet kaip paskaitau komentarus dėl tų hcg žinau bet ten kitų nežinojau kad yra ir rodo dėl vaisiaus vystymosi tiesiog kaip gimdžiau pirmą kartą galbūt tiek nebyvo arba nesidomėjau. Dabar tikiuos tik kad viskas bus gerai. Ir taip pat nematau pykčių juk čia kalbame diskutuojame dalinamės patirtimi. Visoms linkiu sveikatėlės ir sulaukti stebuklų kurių laukiam visos 🥰❤